View Single Post
  #49 (permalink)  
Vechi 24 feb 2011, 12:55:57
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Lista neagra cu diete

Eu cred ca-s destul de rezistenta, nu m-am imbolnavit de la niciuna dintre dietele ******* tinute in tineretea zbuciumata in care aveam un "pui" de anorexie, probabil, ca la 63-65 de kile ma simteam "obeeeeza" si eram in permanenta la regim. (ajungeam pe la 58-60 si o luam de la capat) Doar ca mi-am dat peste cap metabolismul si acum ma chinui ca naiba sa scap de surplusul ponderal (real de data asta), pentru ca organismul meu nu mai reactioneaza la o dieta normala.
Deci, pe lista mea neagra:
- supa de varza - odioasa
- dieta "de schimbare a metabolismului" cu toate numele cunoscute: Daneza, Mayo, Max plank- asta chiar face ce promite, schimba metabolismul, doar ca o face taman invers decat te-ai astepta. Pui pe tine si un pahar de apa dupa ce o termini
- dieta Atkins/Catalin Crisan- pe astea nu le-am vazut pe aici, deduc ca lumea nu le considera de lista neagra, dar eu mi-am varsat ficatii dupa 2-3 saptamani la fiecare dintre ele
Infometarea nu o consider regim, e o tulburare de comportament (nu fac pe desteapta, am "suferit" si eu de asa ceva, am avut 2 etape de anorexie ca la carte)

PS: Care e dieta Balerina? Nu c-as fi tentata, dar credeam ca le stiu pe toate...
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat