View Single Post
  #4916 (permalink)  
Vechi 11 iul 2010, 09:12:47
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 02

Citat:
Anterior postat de nanei Vezi mesajul
buna dimineata fetele.ce faceti?eu ieri am venit de la serv la ora 9.00 seara ,apoi m-am apucat de mancare si am terminat-o la ora 11.00 azinoapte.in dimineata ast am-am trezit la 6.00 mi-am baut cafeaua si am facut pana acum curatenie.sotul meu a fost ieri toata noapte la serv asa ca nu ne-am intalnit din fericire.ieri l-am amenintat ca divortez .azidim m-a sunat fff cuminte.noi ne-am certat din cauza faptului c ain fiecare seara bea cate in bidon de 2 litri de bere.eu i-am zis ca vede cum nu ajung banii si totusi un bidon de bere uite ca e 7 lei ori 30 de zile pe luna nu prea imi convine.de aici am pornit.zi fulguta daca o fo vina mea?si ieri i-am zis ca in casa daca mai vad bautura plec si gata.inainte cand mergeam l anunuti sau petreceri era ok nici nu se vedea ca e ametit ,ca nu am stat cu gura pe el ,dar acum in ultima perioada la o petrecere be apana ii e rau.apoi face scandal si mimilmetric sa nu sara la mine,si el zice ca e u sunt de vina ,da poate ma enervez si eu si poate nu tac intodeauna.ca niciodata sa nu te pui cu omul beatdupa ce face scandal incepe sa ii fie rau si cine ii aduce ligheanul,cien ii fac eun ceai.faza care ma deranjeaza este ca el spune ca ce nu e nici o problema ca bea un bidon de bere.eu zic ca e mai sfant sa te imbeti o dat ape luna si apoi sa nu mai bei toata luna.fetele ,va pup si scuzati ca v-am innebunit cu prbl mea.azi cred ca o s aies la plimbare ca azi dim v-am zis ca m-a sunat ff cuminte.o sa vedem ce o mai fi.pupici .acum mananc un iaurt cu cereale si apoi ma duc la biserica.
Buna Oana ! Inteles acum ai dreptate in totalitate,eu nu suport oamenii bauti deloc,am avut o problema cu un fost prieten si de atunci am ramas socata ! Al meu nu bea deloc,de asta cred ca-lsi iubesc atat,a fost exact opusul celuilat ! Nu zic sa nu bea cum zici tu o data ...si eu am prieteni care beau mult,dar nu fac urat,nu le este rau.....imi pare asa de rau si Roxy avea aceiasi problema cu al ei baiat,dar ma bucur ca in ultimul timp zicea ca si-a mai revenit ! Ai zis-o si tu butoiul de bere ! Deja imi inchipuiam .... .Sper sa te asculte si sa se rezolve cu bine Oana ,sa o lase mai usor cate putin in fiecare zi ! Ce bine ca mergi la biserica si mamii sa dus azi ,dar fara mine,eu am venit la al meu pentru o zi !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]