View Single Post
  #4953 (permalink)  
Vechi 18 dec 2010, 10:59:23
incognito's Avatar
incognito incognito este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Date: 168cm, 61.5kg
Mesaje: 3.426
Aprecieri acordate: 2.110
Am fost apreciat(a) de 692 ori in 236 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 06

Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Buna fetele mele dragi ! Nu am mai intrat aseara ca m-am simtit tare rau ,am intrat in saptamana care trebuie sa vina rusii si locul operat m-a durut ingrozitor si inca ma mai doare ! Am luat calmante......ieri m-am simtit mai bine puteam vb....azi nici nu pot sa deschid gura ,nu am mancat inca nimic ca urlu daca simt ca se duce ceva acolo unde este cusut si pastilele cu apa cand le iau ......gata m-am vaicarit destul ,acum merg sa citesc ce ati facut ,nu o sa mai ajung la mamii meu azi .Weekend minunat va doresc !
Mai Fulgule ce rau iimi pare sa aud ca te simti iar rau. Banuiesc ca te doare tare si ca nu suporti nici cald nici rece..dar nu stiu ..cumva trebuie sa mananci ceva..o supa chioara racita cu paiul ..ceva orice..ca daca iei si medicamente..
SI nu iesi din casa..stai la caldura , fara geam deschis ..in pat preferabil.
Doamne , ca parca nu se mai termina si necazurile astea.
Trebuie sa stai linistita ..dar si sa papi ceva ..ca pici din picioare altfel. Cand scoate firele? Si tot n-am inteles ce a fost ..de ce a trebuit operatie?
Ma gandesc la tine ..si iti doresc insanatosire grabnica .
incognito, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1995 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1478 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1479 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]