View Single Post
  #4979 (permalink)  
Vechi 11 iul 2010, 15:45:26
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 02

Citat:
Anterior postat de Carolina Vezi mesajul
Fetele slabutele, va zic si eu ce am mancat ieri, am incercat varianta 3 mese si 3 gustari - varianta Roxy au iesit 1438 calorii (ma incadrez - vezi la semnatura mea necesarul zilnic).

md-pere (ora 8.30)
gustare 1-pere (ora 10.30)
pranz - linte cu rosii (ora 13)
gustare 2- 1 felie pepene galben si jumatate para (ora 16)
cina - linte cu rosii (19.30)
gustare 3- 1 felie pepene galben (la 22.00 - poate trebuia mai devreme )

Ma ajutati si pe mine cu o parere, doua ??? E ok, nu-i ok ? Ieri nu am facut sport, doar curatenie in casa, dar saptamana asta am deja 4 zile din 6 cu sport. Si azi sper sa fac iar macar bici si niste abdomene tip "Emy"
Eu zic ca e bine...Lintea are f multi carbohidrati, dar daca ai papat numa cu rosii e buna combinatiapepenele galben nu prea e recomandat la curele de slabire, ingrasa la fel ca bananaDa cate o feliuta..merge.Plus sportul pe care-l faciZic ca or sa se vada in curand rezultatele
Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Va las cafelute,ceai.....si ma apuc sa fierb porumb si sa spal si sa coc ardeii ! Intre timp o sa citesc pe aici ! O duminica placuta va doresc !
Pup, Fulga, eu iau ceaiul ca de obicei, imi face bine dupa bucatoaica de carne, m-am umflat la maxim, cred ca cina mea vor fi 3 frunze de salata aziAm vazut ce minunatii ai facut tu acolo
Citat:
Anterior postat de alin33 Vezi mesajul
Neata Fetele!
Buna, Aline, sper ca ai avut o zi minunata!

Asa ii spunea colegii mei de la serviciu fetitei mele: bubulina sau bulinuta

Si eu am o prietena, tot bubulina ii zic fetitei ei...
Sigur, il vad, dar fara bere Frumos joc, finala mare va fi mai urata!
asa, asa, mai bine cu o limonada cu gheatza

Frumos meniu Weekendul viitor e weekend de cort la mine, langa Lacul Rosu, asa ca o sa fiu si eu in preajma gratarului si, da, voi pacatui un pic
Pai daca te duci la munte o sa faci si drumetie, alea-alea..deci iti permiti un gratarel acolo, ca o sa consumi din calorii, nu?
Fetele, am cu 300g mai putin si azi
Moama, ce ritm bun ai prins..
[QUOTE=Carolina;249252]
@Emy: eu n-am vazut palatul tau Cum te mai simti azi cu junghiul ? Vad ca totul se traieste aici in spirit de echipa Duminica trecuta am facut echipa cu Anes la inundatii, de joi cu tine la junghi Si eu vreau ploaie ca ne uscam aici de atata canicula Devenim noi stafide inaintea lui Fulgu
Nu mai stiu pe la ce pagina e..nu e palat, stai linistita, e o casa batraneasca cu 2 etajeMi-a disparut junghiul de totmersi de grijaSa stii ca e cald tare si azi, dar e suportabil, in camera e racoare, o sa ma bag la o ora de dormit


@Anes - Unde esti fata draga , mi-e dor de o zama verde si efectele ei
Anes e in vacanta, cu valiza si cu trenul

@ toti locuitorii hotelului - inc-odata va doresc o duminica superba !!!!

Si tie la fel, scumpa Caro, sper sa ai parte de colegi de camera de treaba

Citat:
Anterior postat de nanei Vezi mesajul
buna dimineata fetele.ce faceti?eu ieri am venit de la serv la ora 9.00 seara ,apoi m-am apucat de mancare si am terminat-o la ora 11.00 azinoapte.in dimineata ast am-am trezit la 6.00 mi-am baut cafeaua si am facut pana acum curatenie.sotul meu a fost ieri toata noapte la serv asa ca nu ne-am intalnit din fericire.ieri l-am amenintat ca divortez .azidim m-a sunat fff cuminte.noi ne-am certat din cauza faptului c ain fiecare seara bea cate in bidon de 2 litri de bere.eu i-am zis ca vede cum nu ajung banii si totusi un bidon de bere uite ca e 7 lei ori 30 de zile pe luna nu prea imi convine.de aici am pornit.zi fulguta daca o fo vina mea?si ieri i-am zis ca in casa daca mai vad bautura plec si gata.inainte cand mergeam l anunuti sau petreceri era ok nici nu se vedea ca e ametit ,ca nu am stat cu gura pe el ,dar acum in ultima perioada la o petrecere be apana ii e rau.apoi face scandal si mimilmetric sa nu sara la mine,si el zice ca e u sunt de vina ,da poate ma enervez si eu si poate nu tac intodeauna.ca niciodata sa nu te pui cu omul beatdupa ce face scandal incepe sa ii fie rau si cine ii aduce ligheanul,cien ii fac eun ceai.faza care ma deranjeaza este ca el spune ca ce nu e nici o problema ca bea un bidon de bere.eu zic ca e mai sfant sa te imbeti o dat ape luna si apoi sa nu mai bei toata luna.fetele ,va pup si scuzati ca v-am innebunit cu prbl mea.azi cred ca o s aies la plimbare ca azi dim v-am zis ca m-a sunat ff cuminte.o sa vedem ce o mai fi.pupici .acum mananc un iaurt cu cereale si apoi ma duc la biserica.
Oana, e cam urata treaba, poate totusi i-ai dat de gandit...Un bidon de 2 litri pe zi e o mare problemaSa cauti informatii despre tinctura de ardei, am auzit ca face minuni .Pup si plimbare placuta!

Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Pai ar trebui sa invat de la tine ! Dar nu pot Emy cand imi este asa rau mai bine ma apuc sa fac ceva si uit !
daca pe tine te ajuta sa uiti..
Pe mine nu ,ca am grija de ea !
Tocmai ce iti spuneam o sa am grija de ea ca a mancat alea si o sa o chelesc!
Cred ca o sa arate periuta !
Sunt curioasa daca ai reusit
Citat:
Anterior postat de incognito Vezi mesajul
Mda..mi-am facut de cap Dar la cantar dimi ..nici un semn..51.8 SUpariciul a trecut ..ca nu pot tine mult supararea..dar problemae ca nu uit..sunt mai rau ca arhivele statului..asa tin minte toate chestiile care ma supara.
Pai ei bine asa..ierti dar nu uiti..of, s-a blocat cantarul nu mai vrea sa se miste..o fi bun?
Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Emy tu ai stinso eu am aprinso ! Si tie iti dorim toate o duminica placuta !
Pup, Fulga, chiar a fost
Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Deci si acum fierb la porumbul luat de soacra ! Am terminat cu ardei ,sunt la racit deja,alerg pisica sa o tund ca nu sta ! Acum s-ascuns dar o prind eu pana plec azi !
Nu scapa !


Citat:
Anterior postat de alin33 Vezi mesajul
Spun asta pentru ca Spania si Olanda sunt doua echipe puternice si o sa inchida jocul, pentru siguranta. E posibil sa fie un scor strans si sa se apere mult, ceea ce nu deuce la spectacol. SPer sa ma ainsel, si sa vedem un meci frumos. Nu am o favorita, asa ca sa castige cine vreti voi

Hai OlandaAm pariat 3 euro cu un prieten, sper sa castige Olanda


Aplica si tu retea de la Curcan fiert cu oua rascoapte:

Se ia un politist, se dezbraca si se tine in soare la 20 de metri de nudiste

Poate se inmoaie pana la urma
M-ai omorat cu bancul asta, ce tare
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]