Subiect: Remedii astenie
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 10 mar 2010, 17:28:50
OitaVesela's Avatar
OitaVesela OitaVesela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 17 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: 1600 kcal + sport
Date: 160cm, 45kg
Mesaje: 3.092
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Remedii astenie

In general cand treci de la un sezon friguros la unul mai cald e necesar un plus de odihna, de fructe si legume si sport. Ca si ingrijire corporala se trece usor de la cremele mai grase din timpul iernii la unele mai light ( se incalzeste afara, mutra secreta mai mult sebum). Si produsele de ingrijire ar trebui sa treaca treptat spre variante mai fresh odata cu apropierea de vara.
Cand treci de la cald la frig e invers - creme mai consistente, arome mai "grele" sa zic asa. Mie toamna imi miroase a pudrele frantuzesti de pe vremuri. Si alimentatia se schimba, altfel de fructe si legume si trebuie sa cauti in general pe cele care contin vitamina A (iar morcovii) si B-uri.

Bineinteles ca astenia are si o componenta psihica. Multi trec prin depresii, oboseala, dereglari ale somnului si atunci apelam la ce ne face pe noi sa ne simtim bine. De aceea este important sportul - cand corpul secreta hormonul fericirii
OitaVesela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1807 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1290 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat