Subiect: Callanetics
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 13 mar 2009, 11:32:26
doru's Avatar
doru doru este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mar 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Visez la stil de viata 100% sanatos :)
Date: 180cm, 76.2kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile

Citat:
Anterior postat de Iris66 Vezi mesajul
Pai in primul rand trebuie sa fii foarte motivata.Crede-ma...eu acum 10 ani am slabit 42 de kg.Din pacate...aceeasi lene de care vorbesti m-a cuprins si pe mine si am pus inapoi vreo 20 de kg.Acum m-am hotarat sa o iau de la capat.Si nu vreau sa te descurajez dar sa stii ca e cam musai sa faci sport.E drept ca si dieta este importanta dar sportul este si mai important.Plus ca mai exista un beneficiu al practicarii sportului:iti da o stare de buna dispozitie care are desigur o componenta chimica(creste nivelul endorfinelor)dar si senzatia ca faci ceva pentru tine,ca rochita pe care ai vazut-o in nu stiu ce vitrina va putea sa-ti vina bine,ca asta va insemna mai multa incredere in tine ,ca-ti va imbunanati cu siguranta modul in care te percep cei din jurul tau(desi din punctul meu de vedete asta este o atitudine superficiala).Trebuie in primul rand sa gandesti optimist si sa vrei cu adevarat sa pierzi kilogramele.Crede-ma...eu chiar stiu cel mai bine:Asa ca...daca vrei incurajari...bazeaza-te pe mine.
La o figura echilibrata, trebuie un stil de viata echilibrat. Eu cred ca schimbarea modului de gandire este cel mai important in tot procesul. Sa mananci mi se pare un fel de hobby. De exemplu ma uit la mine, mananc cand ma plictisesc sau cand nu am un lucru care sa ma captiveze prea mult si invers, uit sa mananc toata ziua cand am mult de treaba sau chiar nu ma intereseaza. Chiar si daca am un stil de viata sedentar de soarec de birou , nu reusesc sa pun nici macar cate kilograme imi trebuie .

Sportul este foarte bun, dar schimbarea modului de gandire este cel mai important .
doru, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2364 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1848 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat