View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 25 mai 2010, 15:30:48
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cat sport ar trebui sa fac?

Citat:
Anterior postat de oana30 Vezi mesajul
as vrea sa aflu cat sport ar trebui sa fac ...adica eu fac 100 de abdomene si 10 min bicicleta si 60 de mers . ar trebui sa fac mai mult? imi spuneti cat ar trebui sa slabesc 2kg pe luna , adica daca trebuie mai multe abdomene sau mai multe min de bicicleta si spunetim va rog si cat sa fac chiar nu stiu .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! va rog ...
Slabitul tine de multi factori, nu doar de miscarea pe care o faci. Totusi, pot sa fac o precizare: din punctul meu de vedere abdomenele nu sunt cea mai buna solutie pentru slabire, contrar vorbelor din popor, deoarece slabirea se face uniform pe toata suprafata corpului, incepand cu zonele din care grasimea este mai usor de eliminat.

Din acest motiv, abdomenele ajuta la antrenarea muschilor abdominali si la un consum de calorii. In schimb, deoarece principalii muschi implicati in miscare sunt cei abdominali, care tind sa oboseasca destul de repede. De asemenea, daca faci multe abdomene si pozitia nu este cea corecta se poate ca ulterior sa ai anumite probleme cu coloana (o presupunere personala).

Pentru slabire cred ca sunt mai recomandate activitatile de tip "cardio" care sa iti permita o activitate continua pe o perioada mai indelungata si care ard mai multe calorii: bicicleta, stepper, alergat si mers (de preferinta ambele in aer liber si nu pe banda), tae-bo, pilates, etc. Recomandate sunt si antrenamentele de tip HIIT.
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat