View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 28 oct 2010, 00:20:02
Ana Christina's Avatar
Ana Christina Ana Christina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 23 oct 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Date: 160cm, 50kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: M-am lasat de fumat - efecte aparute (constipatie, posibila ingrasare)

Ai dreptate, este foarte putin. Nu prea stiu unde sa plasez piure-ul ala, asa ca l-am pus unde ma satura cel mai bine & unde e cel mai usor de mincat (dimineata sau seara nu am cum sa mi-l fac acasa). O sa vad ce pot face, poate le mai jonglez intre ele.

Eu chiar nu vreau sa mai slabesc. Doar sa ma mentin. In mod normal, la meniul despre care am scris, adaug dulciuri & fructe in jurul la 500 calorii, asa ca saptamina trecuta eram chiar fericita cu cit de multe pot sa maninc fara sa imi pierd abilitatea de a ma mentine.

Saptamina asta a fost un cosmar, nu numai pt ca nu pot sa maninc ca ma doare, dar si pt ca ma omoara paradoxul: sa-ti fie foame, dar sa te ingrasi oricum. N-am idei despre cum sa procedez, dincolo de faptul ca mi-am taiat portia de dulciuri pina la extrem, am suplimentat legumele si proteinele, si caut disperata un mod sa revin la digestia pe care obisnuiam sa o am.

Dupa calculele mele, cu exceptia serii de ieri, cind am mincat de vreo 909 calorii pt ca n-am putut mai mult, m-am incadrat pe la 1100-1200, desi este f greu de estimat cit are 100 aia de grame de piept de pui la gratar & piure-ul. Pe orice altceva consum, imi pot calcula cu usurinta. Eu tind sa aproximez pe la maxim 300-350 calorii pt 100 g piept pui/gratar + maxim 200 calorii pt 150-190 g piure. Nu stiu daca este prea mult sau prea putin, dar daca tu crezi ca estimarea mea este prea mare/mica, te rog sa imi spui. La Take Away-ul unde cumpar nu scrie pe produse decit gramajul, dar am intrebat, iar dincolo de putin ulei de masline, carnea nu mai contine nimic, iar piure-ul nu are nici lapte, nici unt. Daca tu crezi este prea putin, atunci asta m-ar ingrijora, pt ca n-am nici o intentie sa ma infometez - vreau doar sa ma mentin, iar tot ce am citit pina acum despre persoanele care s-au lasat de fumat, este ca au luat in greutate, chiar daca nu au compensat tigarile cu extra dulciuri/mincare/rontaieli, ci au mincat ca inainte.

Citat:
Anterior postat de andra_aly Vezi mesajul
Fibrele le poti lua din legume si fructe. dar nu numai. cereale dimineata, poti sa cauti pe la magazine naturiste tarate de psyllium. eu consum macar 5-10 gr/z. e putin, dar strang de aici, de colo cate putin, astfel incat sa ajug la necesarul zilnic nu mereu reusesc, dar ma straduiesc cat mai mult
Ok, nu auzisem de ele pina acum. O sa incerc sa merg in cautare Simbata pe la citeva magazine naturiste. Calde multumiri pt recomandarea aceasta si toate celelalte, ca si pentru incurajari.

O seara buna!
Ana Christina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1365 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 848 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat