View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 09 ian 2011, 19:55:07
crissa17's Avatar
crissa17 crissa17 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 20 nov 2010
Locaţie: Bucuresi, Romania
Vârsta: 32
Dieta: disociata
Date: 170cm, 80kg
Mesaje: 565
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Elena - Drumul spre fericire nu a fost niciodata usor

Citat:
Anterior postat de petriuc elena13 Vezi mesajul
app felicitari pt cele 32 kg date jos si mult succes in continuare
Sportul este cel mai sanatos, alaturi de un stil de viata sanatos, cred ca am repetat asta in cel putin 4 jurnale astazi. Tae-bo sau pilates, sunt foarte bune pentru eliminarea cm-ilor in plus si pentru modelarea orpului, gasesti si pe site daca dai cautare tae-bo si pe ytube. Cu billy blanks. Si pilates gasesti pe ytube.

Plus, sa mananci sanatos, asta insemnanad, carne slaba, 4 galbenusuri de ou maxim pe saptamana. Pentru ca au un aport caloric foarte mare. Nu prea mult ulei, nici macar de masline. fara grasime, fara paste, cartofi, chipsuri, dulciuri, carbogazoase, junk food. Putin orez. Fara mazare...

In rest sucurile de fructe facute in casa, sau fructele sunt foarte bune, legumele proaspete, supele, carnea de peste, de pui... ceaiuri si apa macar 1,5 l pe zi!

Te pup si te astept cu rezultate!
crissa17, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1177 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]