View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 15 ian 2010, 00:45:25
mailin's Avatar
mailin mailin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 ian 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 44
Dieta: personalizata
Date: 170cm, 97.1kg
Mesaje: 1.516
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Mailin-Planul meu

Săptămâna 1 ziua 2
Obiectiv: -35 kg

Mă întreb de ce mă simt atâta de obosită în ultima vreme...să se fi instalat comoditatea din perioada sărbătorilor de iarnă, să fie tensiunea de vină sau alte probleme legate de sănătate, poate un metabolism încetinit?!! Cert este că mă trezesc la ore târzii, nu fac mare lucru fizic (ieşit cu câine, urcat 4 etaje, spălat vase, ora de sport şi cam atât), efort intelectual...la fel, e cam pauză cu munca în perioada asta.... Deci ce ar putea fi. Trebuie să am răbdare, să văd ce se întâmplă într-o săptămână, două. Dar mă bucur că am ceva timp pentru mine, pot să mă ocup de programul meu, de sport, de mâncare, de citit. Poate având câteva zile pauză de lucru, şi concentrându-mă pe mine, reuşesc să îmi organizez timpul, astfel încât să pot respecta un anumit program şi după ce voi avea foarte mult de lucru.

Apropos de cafea şi oboseală. Ştiu că Monti (Michael Montignac) nu recomandă cafeaua, cu atât mai puţin cea băută dimineaţa pe stomacul gol. Am avut perioade în care nu simţeam de loc nevoia de cafea. Este cel puţin ciudat că acum simt nevoia să beau cafea, chiar şi sigură, acasă (zic asta, pentru că în mod normal beam cafea cu cineva undeva). O beau cu lapte şi coffeta, and that's a no go.

Pentru astăzi mi-am preparat o salată medie (2 roşii mai mici, 1 ardei, 3 cepe verzi, 1/3 praz, câteva frunze de salată verde, un morcov, 2 ridichi, cu jumate de lămâie stoarsă şi un pic de ulei de măsline) cu 250 g de paste integrale cu ricotta/urdă. Pe pachetul de paste scrie că 125 g paste = 400 kcal. Având în vedere că cele pregătite sunt gândite pentru astăzi, am un total de 2x400 + 400 = 1200 kcal. Deci dacă nu mai păcătuiesc astăzi, stau bine cu mâncarea.

Urmează să îmi fac sportul - cel mai probabil tot wii, mai exact, de la 20:00 la 21:00. Done: 200 kcal arse pe azi.