View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 07 iul 2011, 22:11:57
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Relatie dificila cu mama

Babyb am sa-ti vorbesc din punctul de vedere al unei mame cu o fetita de varsta ta..desi imi e greu sa o fac pentru ca primul impuls a fost sa-ti cer numarul de telefon si sa-i dau Doamnei mama un telefon ..prietenesc..ma rog, glumesc dar tareeee as scutura-o, tare i-as spune cateva asa apasat, dar cu sens, cu suflet sa priceapa..dar hei..nimeni nu o poate schimba daca nu se schimba ea..si atunci..ce iti ramne tie de facut??

In primul rand vin sa-ti spun ca esti un copil bun, esti chiar minunat si fptul ca ai venit sa ceri aici un sfat spune multe despre cat de minunat copil esti. In al doile arand ignora pe mama ta..Nu e usor, da rnu ai ce face..Incearca s anu suferi si sa nu pui la uflet..iar..nu e usor, dar este cea mai sanatoasa varianta penru tine.

Te jigneste si nu e pozitiv pentru tine, dar scumpa nu esti grasana, nu esti obeza..esti cu cateva kilograme in plus. Dovedeste-ti tie ..nu ei..ca poti. Si HEEII ESTI FRUMOASA ASA CA NU TE NEGLIJA..aranjeaza-te..si de cat eori iti mai fac eo observatie doar zambeste-i si pleaca. Nu-i vorbi..nu-i spune nimic..ignora persoana. Daca are un pic de suflet o sa se trezeasca, o sa realzieze si o s ainceapa sa o doara.
O avea ea ceva frustrari dar nu are absolut nici o scuza sa le verse pe tine. NICI O SCUZA..
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat