View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 26 iul 2011, 15:18:20
koryna83's Avatar
koryna83 koryna83 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 26 oct 2010
Locaţie: roma, Italia
Vârsta: 40
Date: 162cm, 61kg
Mesaje: 224
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: De cate ori pe saptamana se pot manca paste?

Citat:
Anterior postat de fllory Vezi mesajul
Ms fetelor pentru sfaturi dar cu nici una dintre voi nu sunt pe deplin deacord...Poate o sa ziceti ca nu trebuia sa pun acesta intrebare daca chiar cred ca stiu atatea dar adevarul este ca noi nu ar trebui sa excludem nimic din alimentatie cu atat mai putin lucrurile cu care ne intalnim, in oras, la tot pastul (ma refer la produsele de patiserie, fast-food, bauturi de toate tipurile, etc.) ceea ce trebuie sa facem cu adevarat este sa le consumam cu moderatie, sub nicio forma sa le excludem definitiv. Nu de alta dar sunt mai mult ca sigura ca niciuna dintre cele care au reusit sa slabesca, nu o sa poata tine o dieta strica toata viata. Dieta trebuie sa fie un stil de viata nu o permanenta frustrare ca tu nu ai voie sa mananci un anume fel de mancare.
Ceea ce mai putem face (daca ne referim la produsele de mai sus) este sa le preparam noi mult mai dietetic.
Dar va spun sincer, eu am reusit sa slabesc mancand si prajituri si "cartofi prajiti" (evident fara ulei) si carne sau band nu stiu ce sucuri dar toate le-am facut cu moderatie.
Singura mea nedumerire era consumul de paste...dupa cum se vede si mai sus
buna flory! eu consider ca ai dreptate. si pt mine e greu sa renunt la paste caci traind in italia te imbie peste tot cu paste, pizza si inghetata. eu cred ca daca mananci cateodata la pranz o portie de paste integrale si preparate cu sosuri cat mai simple, nu se intampla o tragedie. important e ca portia sa nu fie foarte mare si in limita caloriilor. eu tin dieta hipocalorica si cand am pofta nebuna de inghetata(slabiciunea mea) mananc una cat mai "light"(in sensul ca imi aleg gusturi de fruce sau iaurt) si apoi pt restul zilei sunt atenta sa nu depasesc nr caloriilor.
koryna83, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1594 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1077 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat