Subiect: Vointa
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 03 nov 2011, 14:36:24
Iness's Avatar
Iness Iness este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 24 apr 2011
Locaţie: Piatra Neamt, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Mihaela Bilic
Date: 170cm, 67.5kg
Mesaje: 173
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vointa

Am văzut pozele și într-adevăr, ești de nerecunoscut. Asta da slăbire.
Știu cum e să mănânci mult Eu mănânc compulsiv, când sunt deprimată sau când mă plictisesc. De aici mi se trag și kilogramele.
Și cu dulciurile e greu. Începutul e greu, că după aia nici nu o să mai simți nevoia să mănânci dulce (asta dacă nu o să-ți fie poftă foarte tare). Din punctul meu de vedere e o idee proastă să scoatem dulciurile total din dietă. Putem să le înlocuim cu ”dulciuri” bine alese, ca ciocolata neagră, mierea de albine (evident, în cantități limitate și nu chiar în fiecare zi)

Despre zahăr se zice că e ”otrava dulce”. Pentru ca nu aduce beneficii organismului. Plus că îmbătrânește prematur.
Sunt atâtea inconveniente și totuși salivăm când vedem o prăjitură cu ciocolată
Bine ar fi să mâncăm doar jumătate și apoi să continuăm dieta. Eu acum vorbesc din cărți pentru că nu respect asta. Dar sper să reușesc să-mi recapăt simțul măsurii și să mă opresc la jumătate de prăjitură sau la 2 cuburi de ciocolată.

La urma urmei orice început e greu, orice schimbare e a naibii de dificilă. Așa că nu trebuie decât să vrem cu adevărat, să ne dorim să fim frumoase și să nu lăsăm tentațiile să ne învingă.
Aaa, și să fim bune cu noi, să acceptăm că putem greși, dar să fim în stare să o luăm de la capăt. O nouă încercare e mai valoroasă decât dacă renunțăm

În legătură cu iubitul tău care papă dulce... spune-i că vrei să ții dietă și că ar fi bine să nu te lase să ”miroși” toate bunătățile.

Baftă
Iness, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1703 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1186 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 412 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat