View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 04 nov 2011, 22:06:54
Elena19's Avatar
Elena19 Elena19 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 165cm, 58.3kg
Mesaje: 527
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal Elena19 - La revedere neincredere!

Citat:
Anterior postat de basalic gina Vezi mesajul
WOW Buna Elena,
Felicitari si tin sa iti spun ca ma regasesc in situatia ta de cand ma stiu am avut probleme cu kg m am imfometat am slabit dar dupa a urmat partea cea mai grea mentinerea pe care incepusem sa o pierd pana m am hotarat sa iau masuri.Eu am slabit 32kg mai exactin anul 2005 si timp de 5-6 ani am incercat sa ma mentin dar din pacate am recuperat 10 din cele 32 kg... si eu am avut probleme de alimentatie si eu mancam pana simteam ca explodez si mai ales noaptea si dulciuri iar perioada sarbatorilor era crancena pentru mine bagam in mine orice dupa imi parea rau incercam sa vomit si cu toate astea nu reuseam dupa care faceam iar foamea in speranta ca imi va reveni ambtia pe care am avut o in lupta cu cele 32 d kg dar dupa cateva zile reveneam iar la prietenul meu bun frigiderul(((((((( ma cantaream zilnic si simteam ca innebunesc cand vedem cum ma joc cu kg la inceput au fost 5 acum sau transformat in 10... iar acum de vre o sapt m am hotarat sa adopt un stil de viata sanatos sa slabesc incet si sigur si am inceput prin a spune nu infometarii si a dietelor draconice.... acum incerc sa pap cat mai light nu seara nu dulciuri nu paine nu sucuri nu paste si sa fac din nou sport .... trebuie sa reusesc am reusit odata o voi face si acum....felicitari inca odata si multa bafta la slabit
Eu te felicit pentru ambitia ta Gina,si pentru hotararea luata,aceea de a slabi sanatos,incet. Stii ca slabirea care dureaza mult are ca efecte mentinerea de lunga durata. Si eu mai faceam foamea,ma indopam,mancam doar fructe,pe urma mancam cate o ciocolata. Sa nu iti mai spun ca eu sunt genul de persoana care daca gusta o gura devoreaza o tava de prajituri. Daca gust o patratica de ciocolata ajung sa mananc toata ciocolata in cele din urma.
Cred ca si la tine e la fel ca la mine,lumea care te lauda ca ai slabit,pe urma lumea care spunea ca te-ai ingrasat iar. Lume care te jigneste si asa mai departe... Nu frigiderul trebuie sa ne fie prieten,ci cantarul . Oricum nu trebuie sa ne infometam,trebuie sa ne hranim sanatos.
Bafta la slabit si tie,vom slabi impreuna ca avem acelasi IMC.
Elena19, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2039 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1522 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1006 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]