View Single Post
  #50 (permalink)  
Vechi 23 dec 2010, 17:20:34
rose rose's Avatar
rose rose rose rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 apr 2009
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Dieta personalizata
Date: 172cm, 66.2kg
Mesaje: 336
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Ati avut vreodata perioade de depresie?

Eu nu m-am referit la cineva de aici cand am scris comentariile de mai sus doar ca mi-am spus si eu parerea la ceea ce s-a mai discutat. Stiu ca nu e o depresie numai de Craciun...doar ca incercam sa va mai inviorez putin printr-o glumita....cred ca am gresit de s-a interpretat asa. Scuze. SI mie imi pare rau ca nu pot petrece nici anul asta alaturi de parinti; macar sunt sotul si surioara mea alaturi de mine.

Despre recunostinta ai dreptate desi de felul meu nu pot sa nu fiu recunoscatoare fata de persoanele care merita. Daca am intrat la acest subiect e pt ca poate mai aflu si eu cum putem face sa mai scapam de aceasta depresie. E greu...asa este...stiu doar ca lasandu-ma prada acestei depresii nu-mi fac decat mai mult rau asa ca de ce sa-mi fac rau singura? Vedeti cum incerc sa-mi ridic moralul singura?
rose rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1649 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1132 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de rose rose; 23 dec 2010 at 17:24:50.
Răspuns cu citat