View Single Post
  #5005 (permalink)  
Vechi 21 feb 2012, 22:55:36
hazegrl's Avatar
hazegrl hazegrl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 apr 2010
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 33
Dieta: mancat sanatos
Date: 165cm, 60kg
Mesaje: 100
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan (partea 1)

Citat:
Anterior postat de claudiam Vezi mesajul
Nu stiu daca inteleg bine, 5 atac, 5/5 tinute, inseamna ca acum esti la PP ? Daca e asa cu siguranta cand termini 5 pp vei vedea cantarul scazand iar la tura a 2 a tot dupa cele 5pp va scadea.
Asa am vazut ca se intampla si asa am si citit asa ca ai rabdare. Am auzit ca si la consolidare se mai poate da jos. Acum ritmul de a slabi e diferit de la o persoana la alta si cu cat esti mai slaba cred ca organismul tine la rezervele lui si trebuie sa te lupti cu el.
Eu tinusem South beach inainte de a ramane insarcinata ,mergea bine si era mai putin restrictiv decat Dukan insa acum avand atat de multe kg am avut nevoie de ceva sa vad rezultate rapid si m-a incurajat sa vad cantarul tot in jos pe zi ce trece. Mai si urca uneori dar nu ma supar asa ca Succes iti doresc si rabdare!
Da, acum sunt la PP (a doua zi) si, intr-adevar, ma asteptam sa incetineasca slabitul dar nu asa brusc. Insa dupa cum am zis, nu-mi fac griji. Suntem avertizate de la inceput ca in aceasta faza incetinesteste ritmul si uneori chiar stagneaza , dar ca asta nu inseamna ca nu functioneaza.

Oricum, pana acum imi place dieta. Ce-i drept am avut un weekend de-a dreptul infernal: mi s-au plimbat tot felul de mancaruri gustoase prin fata ochilor printre care pizza si vreo 3 torturi si am reusit sa le rezist

Succes in continuare si tie si la cat mai multe kg in minus
__________________
"Good, better, best,
Never let us rest
Til our good is better
and our better best."

Jurnal hazegrl