View Single Post
  #501 (permalink)  
Vechi 09 iun 2010, 10:01:45
Crang's Avatar
Crang Crang este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 apr 2010
Locaţie: timisoara, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Dukan
Date: 160cm, 70kg
Mesaje: 101
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan - 4 etape pentru o silueta ideala

mersi amigo nush cat sa ma simt io de happy pt ca incalc regulile da' nah.
hai ca nu kiar in fiecare zi le incalc. atacu l`am tinut strict si cam primele 2 sapt, dup`aia am inceput sa mai calc pe inlaturi si tot am slabit, acuma cam stagnez - GEEE, i wonder why?!- si n`am avut vreme de sport, ceea ce ma enerveaza la culme.
ideea e ca eu n`am de gand sa ma simt vinovata ca gust din chestii. incerc sa ma abtin, uneori imi iese, alteori nu, ca doara nu`s robot. faza ii ca am avut 2 ani de mancat sanatos si sport si totul era ok. am skimbat mediul, orasul, oamenii, munca si s`o dat tot peste cap. si acum mi`am gasit din nou pacea, ca sa zic asa, is zen, ergo ma simt in stare sa urmez un regim sanatos de viata. nu cred in abtineri pe distante lungi, ca resimti frustrari cit china si risti sa o iei razna in alte domenii. DAR incerc sa ma abtin de la mancat aiureli, mai calc io stramb da nu tare . zic eu. noroc ca abaterile mele consta in bere sau inghetata si nu in hamburgheri sau shaorme i look on the bright side.
cum am mai zis, oricum o sa ajung la greutatea dorita, mai devreme sau mai tarziu. nu ma grabesc, nu ma stresez ca n`are rost. nu slabesc pt o zi sau pt un eveniment, nu ma simt grasa sau naspa, pur si simplu vreau sa imi construiesc un stil de viata de cursa lunga si stiu ca la inceput e mai ok sa te abtii si sa incerci sa respecti un regim, pur si simplu dpdv psihologic, sa ma pregatesc sa am un "stil", un mod de a manca. oricum nu cred in regimuri ca nu cred ca oamenii is desenati asa incat sa fie tinuti in lesa- cu atat mai putin de o dieta. cu cat iti e interzis ceva cu atat vrei mai mult!
ioi cit am scris! ideea e ca parerea mea personela e ca n`ai de ce sa te simti vinovat pt abateri. sunt normale si iti arata ca esti INCA uman.
Lorena, way to go! o dieta ekilibrata e super ok. am inceput sa ma informez despre south beach deja. din 1 iulie...pe micu ecran. ta-daam! in fine.
__________________
Smile with a heart full of tears.
Crang, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1825 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1308 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -758 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]