Subiect: Ema's Diary
View Single Post
  #502 (permalink)  
Vechi 14 sep 2012, 00:31:12
Sasy's Avatar
Sasy Sasy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 25 iul 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 156cm, 78kg
Mesaje: 790
Aprecieri acordate: 305
Am fost apreciat(a) de 186 ori in 163 mesaje
Implicit Re: Ema's Diary

Citat:
Anterior postat de losefat Vezi mesajul
Vin cu provocarea zilnica!Tema de azi este:


FRUMUSETEA FIZICA VERSUS FRUMUSETEA SPIRITUALA

Care este adevarata frumusete?
Este frumusetea fizica o arma?Daca da ati folosit-o?
Suntem capabil sa vedem dincolo de aspectul fizic al celor din jurul nostru?

Pentru a afla adevarata frumusete avem nevoie in primul rand de rabdare, timp...uneori frumusetea este doar la suprafata..de ambalaj spun eu...un chip frumos ce ascunde un caracter urat...sau dincolo de un aspect ce poate nu ne atrage descoperim un om minunat, un suflet generos, o personalitate deosebita!

Oamenii pot fii frumosi atunci cand au un zambet minunat si sunt multumiti de ei insisi si radiaza o stralucire care-i face sa iasa in evidenta, din multime.
Frumusetea unui om, de asemenea, se reflecta prin voce lui calma si linistitoare pentru ascultator si mai presus de toate, ea poate veni din interiorul acelei persoane.In timp ce frumusetea fizica dispare, cea interioara va persista.

Avand o personalitate frumoasa, sanatoasa, fiind si generos si nu lacom si raspandeste bunatate in jur si niciodata nu critica, poate fi in cele din urma, o persoana cu adevarat simpla, dar cu un suflet frumos.

Frumusetea fizica poate capta atentia, dar, in realitate, frumusetea interioara capteaza inimi.

Frumusetea fizica poate fi o arma, in mainile unei femei inteligente!

Nu am avut ocazia sa ma simt defavorizata, poate zic eu am parte de un amestec al celor doua frumuseti, acum proportia..nu o pot stabili.....ar fi clar o lipsa de modestie..consider ca toata viata trebuie sa ne ingrijim de ambele frumuseti sa cautam sa le tinem in echilibru....
In timp am inteles ca frumusetea spirituala este cea care ne umanizeaza, care conteaza...care ne defineste ca oameni...ca cea fizica e trecatoare depinde de modul de viata, de posibilitatile financiare ale fiecareia...de multe aspecte!

Gata...este randul vostru!
Am intrat tarziu, asa ca depasesc perimetrul zilei. Sper sa nu deranjez cu asta.
Tema e interesanta si extrem de ofertanta. Se pot emite o groaza de idei inteligente si la fel de multe platitudini.
Notiunea de frumusete, prin ea insasi, este relativa. Frumosul este receptat in mod subiectiv (de unde sintagma "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-i place omului.")
In timp si spatiu, frumusetea este privita diferit ( frumoase sunt fotomodelele zilelor noastre, dar cine poate spune ca modelul rubensian e urat?)
Sau, ce sistem de referinta luam in calcul cand vorbim de frumusetea sufleteasca? Propria noastra scara de valori, probabil.
Asadar suntem frumosi fizic sau sufleteste functie de gradul de disponibilitate al celor din jur de a ne accepta "frumusetea". Noi insine nu putem face aprecieri despre frumusetea proprie sau, daca le facem, sunt atat de incarcate de subiectivism incat nu sunt relevante.
Nu stiu ce e mai important: frumusetea fizica sau cea sufleteasca. Depinde cand, unde si cum se pun in balanta cele doua laturi al intregului numit "frumusete".
La o prezentare de moda, conteaza frumusetea fizica. Intr-o situatie disperata, ceea ce primeaza e sufletul.
Pentru prima intalnire e importanta frumusetea fizica. Pentru urmatoarele sau pentru o relatie de durata, prevaleaza frumusetea caracterului.
Parvenitul isi va alege o secretara frumoasa. Un om de afaceri serios va prefera o secretara modest dotata fizic, insa capabila, eficienta, devotata, discreta. Si tot asa, putem da exemple nenumarate despre cum inclina balanta in favoarea unuia sau altuia dintre aspecte, functie de cei din jurul nostru, de epoca, de situatie, de sistemul de referinta.
Noapte buna, Ema!
__________________
Jurnal Sasy

"Să avem seninătatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat, curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat şi mai ales înţelepciunea pentru a face deosebirea între cele două posibilităţi.” -Marc Aureliu
Sasy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1944 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1427 kcal/zi. Pentru a slăbi 2,5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1428 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]