View Single Post
  #506 (permalink)  
Vechi 18 iul 2011, 12:50:15
boxoutsider's Avatar
boxoutsider boxoutsider este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 26 apr 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: supa de varza
Date: 170cm, 77kg
Mesaje: 44
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Regulament Concurs slabit sanatos (18.07-10.10) - Slabute la Toamna!

Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul
Boxoutsider, am specificat in paginile acestui subiect ca se stabilesc impreuna membrele grupului. Este firesc sa se vrea ca membrele sa se cunoasca sau cel putin sa mai fi discutat zilele acestea. De aceea fetele au luat aceasta decizie. Lucru care s-a intamplat si cu alte grupuri, nicaieri nu s-a acceptat o inscriere asa "direct", veneai in acest subiect si stabileai cu fetele sau iti faceai propriul tau grup, pentru acest fapt sunt paginile care le vezi.

E normal ca membrii unui grup sa hotarasca cine sa faca aparte din acel grup. Si e normal sa aleaga slabute care isi dau interesul si au fost prezente la crearea grupului si au discutat intre ele.

Cum au zis si fetele era de datoria ta sa urmaresti acest subiect, asa cum a facut-o toata lumea.

Nu se mai poate face nimic, inscrierile s-au inchis ieri ora 23.59.

Am sa fiu mai atenta pe viitor la toate detaliile prezentate mai sus.

Sper de asemenea ca si sfaturile mele de imbunatatire a site-ului pe partea de programare sa fie luate in considerare. Cred ca e esential sa fie generate notificari automate in astfel de situatii, care sa fie trimise direct pe mail, sa stie persoana care a fost eliminata din grup/concurs. Si nu spun asta cu rautate, ci pentru ca asa se procedeaza pe alte site-uri.

Fiecaruia i se poate intampla sa aiba zile mai incarcate in care abia reuseste sa verifice mailul. Nu poti fi intotdeauna conectat 24 din 24 la discutiile de pe forum (decat daca acesta este jobul tau si poate nici atunci).

Mi-am imaginat ca nu se mai poate face nimic, mi-am dat seama de asta de indata ce am sesizat ca nu ma mai aflu pe nici o lista. Speram totusi sa nu fie asa.

Asta e, bafta tuturor fetelor!
boxoutsider, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1769 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1252 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat