View Single Post
  #5062 (permalink)  
Vechi 19 mar 2012, 13:59:07
ocsanel's Avatar
ocsanel ocsanel este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2012
Locaţie: zurich, Switzerland
Vârsta: 46
Dieta: principiile montignac, mincam sanatos
Date: 155cm, 84.3kg
Mesaje: 595
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg (II)

Citat:
Anterior postat de ocsanel Vezi mesajul
nici eu nu am apucat sa folosesc calculul acesta, Mia a hotarit sa iasa la sapt 33 -a cu 10 zile inainte de Craciun, noi glumeam ca nu a vrut sa piarda un Craciun plin cu cadouri, si pana la nasterea ei am stat an spital cu regim la pat o luna si jumate, si Mia a mai stat an spital anca 3 saptamani, am crezut ca nu mai scapam de spitale... Alaturi de Mia era un baietel nascut de 26 saptamani, si acum ne antilnim in oras cu el, e minune, se dezvolta foarte bine, doctorii zic ca copii prematuri sunt luptatori...acum nu stiu cit e de corect, la mine ambele fete sunt premature... o sa inabunesc cu 2 Zina - Princesa Luptatoare
si aici teoretic stai la spital de la 3-5 zile, dar practic putini doctori isi iau angajamentul sa lase femeia acasa dupa 3 zile, si apoi in costurile nasterii intra 5 zile la spital si 5 zile dupa nastere vine moasa acasa sa vada cum sunt copilul si mamica, mai face careva teste de singe si de laptele mamicai, cantaritul bebelui, scaunul la ambii etc.
ocsanel, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1958 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1441 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 667 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]