View Single Post
  #507 (permalink)  
Vechi 29 mar 2010, 08:33:05
OitaVesela's Avatar
OitaVesela OitaVesela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 17 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: 1600 kcal + sport
Date: 160cm, 45kg
Mesaje: 3.092
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Adunarea biciclistelor de casa ;))

Iti dau copy+paste ce i-am zis bebelushei :

Cardio, cardio si iar cardio. Trebuie sa iti scazi procentul de grasime corporala. Abdomenele fac muschi, dar nu aplatizeaza. Poti sa faci abdomene pana ramai fara coloana, sunt degeaba daca nu iti reduci procentul de grasime corporala si asta se poate numai prin cardio.
Pentru femei mai ales e foarte greu sa aibe 6-pack. La ele procentul de grasime trebuie sa fie mult mai mic decat la barbati, ceva de genul sub 10 %. Ori asta e foarte greu de obtinut si mai ales de mentinut. Pentru o femeie cu o conditie fizica nu foarte buna e si periculos, poate duce la probleme cu menstruatia si afecteaza posibilitatea ducerii unei sarcini la termen.

La mine se vede foarte frumos dunga aia verticala care porneste de sub sani si se termina la partea inferioara a abdomenului. Mai am putin de dat jos din zona aia si pot sa ma apuc sa fac abdomene, dar sunt plata
OitaVesela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1807 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1290 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat