View Single Post
  #507 (permalink)  
Vechi 09 iun 2010, 15:16:14
lavydor's Avatar
lavydor lavydor este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mai 2010
Locaţie: Pordenone, Italia
Vârsta: 43
Dieta: Personalizata
Date: 163cm, 56kg
Mesaje: 877
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Grupul celor care au intre 50 kg si 60 kg

Citat:
Anterior postat de Nivara Vezi mesajul
In momentul de fata nu am prieten, am avut in urma cu 5 ani insa nu a durat mult relatia si de atunci nu am reusit sa ma mai apropii de nici un baiat. Pe atunci nu eram obsedata de silueta.
Sunt putin....trista in urma celor spuse! In primul rand totul porneste de la increderea care o ai in tine si care tie iti lipseste cu desavarsire ...caci doar la un 42 de kg consideri ca vei arata bine, Daca aveai o relatie lucrurile stateau cu totul altfel! Prietenele tale arata ca tine? Ma indoiesc, era o intrebare retorica. Oricum nu am eu puterea sa schimb ceva, incerc sa iti dau niste sfaturi, pregatire de specialitate au altii cu care ar trebui sa vorbesti neaparat! Mamica ta ar trebui sa renunte in a se resemna ca "asa esti tu si s-a obisnuit"..dar fara rost iti spun tie! Familia are un efect destul de puternic asupra noastra, in cazul tau te poate ajuta, momentan tu nu esti pe drumul cel bun. Stai printre noi, mai vorbim dar tu maxim trebuie sa te mentii, nu sa slabesti. Si daca luai tratament, ai tai stiu ca l-ai oprit? Nu vad nici o schimbare si anume ca ai revenit la vechile obiceiuri? Ai nevoie de sedinte de consiliere si ajutor pe latura asta, cere-l si accepta-l daca vrei sa fii o fetita sanatoasa la trup si la minte! Imi pare rau pentru situatia in care te afli! Poate printre slabute se va schimba ceva, eu sunt optimista. Citeste jurnalele slabutelor, ce papa ele, ce retete dietetice sunt, cate mancaruri bune care sa nu te ingrase...informeaza-te!
P.S. Fa-ti un jurnal si scrie ce papi tu in fiecare zi, cu exactitate! Ai pe forum, calculator calorii care te va ajuta sa stii cat anume mananci si posteaza sa vedem si noi. Inca astept poza aia de la gat in jos (ca sa nu te recunoasca nimeni!)