View Single Post
  #507 (permalink)  
Vechi 26 iul 2010, 19:43:12
IuliaMP's Avatar
IuliaMP IuliaMP este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 13 iul 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 48
Dieta: max 180HC+90% Monti
Date: 168cm, 107kg
Mesaje: 680
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 32 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 100-110 kg

Citat:
Anterior postat de miha40 Vezi mesajul
Vă multumesc pentru incurajari si pentru primirea calda pe care mi-aţi făcut-o.
....păi să începem: am incercat cam tot ce se gaseste pe piata în materie de cure de slabire - diete, medicamente, putin dar foarte putin sport; am obtinut rezultate cu dieta Catalin Crisan - am slabit 12 kg - am tinut doar dieta fără sport am intrerupt dieta pentru ca am intrat intr-o perioada foarte agitata - am sustinut un examen important pentru mine si am plecat intr-o alta localitate, am stat la hotel - destul de greu sa gaseşti alimentele potrivite. Am incercat apoi cu superslim - a inceput sa mearga - am slabit intr-o saptamana 3 kg numai ca se intampla ceva la nivel emotional - aveam simptome de depresie combinate cu pierderi de memorie - uitam unele cuvinte uzuale - şi atunci am decis sa intrerup.
am citit pe forum de cura disociata de o zi - in fiecare zi un singur fel de aliment - mi se pare rezonabil de tinut- aşa ca astazi am mancat mere si pepene şi in plus am mers timp de 30 de minute in pas lejer - de fapt am vizionat pe youtube programul walking şi am lucrat impreuna cu antrenoarea.
cam asta este planul meu. am nevoie de cineva care sa fie la curent cu ceea ce fac si sa ma traga de maneca atunci cand am tendinta de a ma opri - pentru ca stiu ca pot sa fac lucrul asta. inca o data vă multumesc.
va pup
Miha
Pai de asta suntem noi aici / sa te tragem de maneca, sa te intrebam si sa te incurajam!
De fapt cred ca fiecare dintre noi a venit aici cu acelasi scop!
Si eu am tinut candva dieta disociata si am avut si rezultate... nu mai stiu exact cat am slabit dar oricum rezultatele au fost vizibile. Eu am tinut atunci dieta disociata cu cate trei zile lapte, 3 zile fructe/legume si 3 zile carne.
Ulterior - la ceva timp - m-am lasat de fumat si cam in acelasi timp m-a acaparat o depresie urata ...ufffff............Rezultatul ?! In vreo 8 luni m-am ingrasat aproape 30 de kg. Si acum incerc sa ajung la o valoare cat de cat normala...
Da ma incurajez singura uneori si imi spun ca daca am reusit sa ma las de tigari pot sa fac orice!!!
Răspuns cu citat