View Single Post
  #51 (permalink)  
Vechi 24 nov 2011, 22:17:45
jessik's Avatar
jessik jessik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2010
Locaţie: vancouver, Canada
Vârsta: 37
Date: 163cm, 68.8kg
Mesaje: 4.453
Aprecieri acordate: 133
Am fost apreciat(a) de 539 ori in 352 mesaje
Implicit Re: Prea multa masa musculara

nu sunt incepatoare in ale sportului.. am facut aerobica vreo 6 ani.. cu pauze, si putin la aparate.. de 2 ani fac sala, si fitness, si cardio mai putin.. adica 30 min pe sedinta.
cu toate astea.. inca sunt grasa.. am fost si mai slaba.. si mai grasa.. dar masa musculara pot zice ca am pus numai la picioare.. asa o fi ele.. si pun mai usor muschi.in rest pauzaaa.. stiu ca si alimentatia e de vina, sau metabolismul.
ce as vrea eu, e sa scad din grasime si sa ma tonific.. la aparate nu fac cu greutati mai mari decat pot suporta, tocmai sa nu mi se ingroase muschii, ci sa scad grasimea..
stiu ca e bun cardio, dar nu ma simt prea bine cu el.. nu am rezistenta prea mare, nu imi place.. prefer sa fac fitness la aparate. alte sporturi nu prea le pot face, ca in apartament se aud pasii.. desi mi-ar placea aerobicul.. am sala f aproape, si e ieftina.
cel mai mult mi-ar placea sa ma subtiez in partea de sus..fac exercitii pt abdomen, si spate, brate.. si ce mai am eu..dar parca nu e de ajuns..sa cresc repatarile, sau greutatea?
__________________
inceputul e greu
Răspuns cu citat