View Single Post
  #5108 (permalink)  
Vechi 30 mar 2012, 13:57:19
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de nicoles23 Vezi mesajul
fetele multumesc de ganduri dar.....eu insist, stiu ca ei se mai schimba copii dar tavi a dormit, a fost linistit si dintr-o data nu ma inteleg cu el??????

si am fost mama de baiat si la primul si ala a dormit bustean de la 7 saptamini de la 9 seara la 9 dimi, stiu ca nu sunt la fel dar chiar asa unu sa doarma si altul deloc nici ziua nici noaptea????

eu am mai vb si cu alte mamici, au zis ca au tras cu dinti, cu colici dar nu mai mult de 1 luna si lucrurile s-au schimbat...pe cand noi deja avem 3 luni de cad e tot asa .

i-am mai zis si sotului, poate exagerez , dar mai bine sa il caut sa ma asigur ca e ok, si daca medicul imi zice ca asa e el, o sa ma resemnez, dar pana atunci nu stiu ce sa zic.
Tot ma gindesc ca el a dormit, deci nu e un caz care asa a fost de mic, si nu doarme nici intre noi, ca as mai face un compromis, el nu doarme si punct.

sa ne spui ce zice medicul...
mai in gluma vroiam sa-ti zic sa-i dai iaurt de la Nestle de copii.. deci pe David il adoarme de miaza de numa.. nu stiu daca e coincidenta sau nu
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat