View Single Post
  #512 (permalink)  
Vechi 10 nov 2010, 23:05:07
sonya's Avatar
sonya sonya este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 21 oct 2009
Locaţie: Roma, Italia
Dieta: Personalizata
Date: 165cm, 76kg
Mesaje: 517
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sonya slabeste (jurnal)

Si mie imi pare rau pt al tau..eu nu'mi imaginez cum ar fi sa il pierd desi nu suntem genul de tata si fiica care sa se imbratiseze sau prostii din astea..chiar ne mai certam dar eu stiu ca sunt mandria lui si ca ma iubeste tare, nu e genul sa spuna insa imi demonstreaza mereu..ultimul an a fost un chin..intai cu operatia in care i'au taiat cam 50% dintr'un plaman, apoi operatia pentru alta tumoare derivata de la plaman in zona intercostala, apoi operatie in care i'au bagat un electrostimulator pe sub piele ca a ramas cu niste nervi afectati de la operatie..si cand credeam ca e gata ..pac alta tumoare si alta operatie..of, uneori viata e incorecta cu cine nu merita si nu ma refer la mine ci la tata, chiar e un om bun..
Ma rog, trecem peste..astazi am mancat niste paste la pranz apoi am fost la sala si in seara asta ca sa compensez pranzul ( 80gr de paste nu maimult ) am mancat doar unbaton de cereale fitness..decat nimic tot e bun nu?!
__________________
Jurnal Sonya
sonya, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2514 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1997 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1481 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]