View Single Post
  #5132 (permalink)  
Vechi 01 apr 2012, 10:02:21
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

salutare fetele...
azi e iarasi soare.. imi pare rau ca nu a fost si ieri, pt ca ieri am fost in sat la bunica tot familionul. a implinit 80 de ani si am sarbatorit... ne-am distrat tare bine desi a fost frig si inorat... abia astept sa vina Pastele sa ne reunim iar la bunica... a si duminica viitoare de Florii

fetele nu stiu cum e faza cu lapticul... dimineata cand se trezeste la 8 ii dau sa pape, mai lenevim in pat si tot papa, uneori mai adoarme alteori nu, dar daca nu mai adoarme trebuie sa-i dau mancare altceva decat tzitzi pt ca ii e foame chiar daca a mancat tzitzi.. si ziua la fel, il potolesc maxim 10 minute cu tzitzi apoi ii trebuie papa..
in schimb seara ii dau tzitzi si ii tine de foame
flori si nico la voi cum e? le mai tine tzitzi de foame sau e doar asa de sete?
nu i-am mai dat lapte praf... am incercat sa-i dau si dimineata dar nu vrea deloc... poate ca urmatorul o sa-l iau de la milumil ca are zahar.. desi cand a fost unpic constipat i-am pus duphalac care e dulce in laptic dar nici asa nu-l vrea.
in rest ma chinui sa-i dau ceai sau apa toata ziua is dupa el cu biberonul, canita si lingurita... deja numa cand vede biberonul sau canita incepe sa maraie
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat