Subiect: Jurnal maryg
View Single Post
  #520 (permalink)  
Vechi 18 nov 2010, 21:46:15
maryg's Avatar
maryg maryg este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2010
Locaţie: ., Romania
Dieta: personalizata
Date: 170cm, 71.4kg
Mesaje: 1.496
Aprecieri acordate: 88
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 68 mesaje
Implicit Re: Jurnal maryg

Citat:
Anterior postat de jolye79 Vezi mesajul
Foarte bine ai facut ca ai revenit, si eu ma gandesc la un "tur de forta" de vreo doua-trei saptamani, mai ales ca l-am intarcat pe cel mic si pot sa-mi fac de cap cu caloriile!
Copiii sunt bine (sambata ii iau motul lui Alex, sa vedem din ce, ca par nu prea are), fac nebunii non-stop!!! Am renuntat la gradinita, Tudor capatase un comportament...putin spus insuportabil. L-am tinut vreo doua saptamani acasa ca a fost racit si copilul meu s-a transformat radical : devenise cel mai dulce si mai bland copil din lume (desigur, cu exceptiile care intaresc regula!), nu-l mai durea burtica din cauza mancarii de-acolo, nu mai maraia fara incetare... Asa ca...nu l-am mai dus. Il duc din nou la anul, va fi mai mare si sper ca va fi altfel. Daca nu...asta este, se va obisnui el!
In rest, toate bune si frumoase! Sper ca si la voi e la fel!
Tot am vrut sa-ti spun ca-mi place tare mult o poza de-a ta, aceea in care esti undeva in aer liber, cu o poseta in mana si cu parul strans parca. Ai o expresie tare interesanta acolo!
Distractie placuta sambata! Foarte bine ca te-ai hotarat sa-ti duci planul pana la capat ! Mai ai foarte putin ...dar este si greu !
Cu siguranta la anul va fii foarte bine pentru el la gradinita..va fii mai mare si altfel va intelege lucrurile.Micuta mea s-a acomodat intr-o saptamana .Deja imi canta "coconas"..adica iepuras coconas ! Cei mari sunt in clasa I ! Toata ziua avem activitati extra si bineinteles temele zilnice! In rest suntem bine si noi!
Iti multumesc pt.apreciere!
Tu cum mai stai cu examenele ?Le-ai dat ?Sau inca nu?
__________________

maryg, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1910 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1652 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]