View Single Post
  #53 (permalink)  
Vechi 02 aug 2010, 11:31:09
diamant2013's Avatar
diamant2013 diamant2013 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 19 ian 2010
Locaţie: Botosani, Romania
Vârsta: 50
Dieta: Monti personalizata
Date: 173cm, 67kg
Mesaje: 855
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea III

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul
Buna, fetele!
Nu trebuie sa va ingrijorati pt mine. Eu am disparut pt ca am facut abateri peste abateri peste abateri. Nu stiu de ce dar simt nevoia de o pauza, o pauza nu nunmai de la dieta, as lua o pauza de la mine si persoana mea daca as putea. Ce ziceai tu Aussie ca ai mancat? Salam cu paine? Lasa ca eu aseara am bagat un castron de cartofi prajiti cu paine alba si niste dulciuti facute cu de toate.
Nu va mai spun ce am mai mancat ca nu are rost.
Alesiana, Cris, am vazut pozele. Cris, tu cu rabdare o sa ajungi unde iti doresti. Ale, esti o frumoasa si cu ambitia ta sigur ajungi departe. Mi-a placut si povestea ta de iubire si iti doresc ca timpul doar sa o amplifice.
Anda, felicitari pt admitere. De-acu esti boboaca.
Referitor la paine, Kiki, o poti manca la orice masa atat timp cat o combini cum trebuie. Adica numai cu alimente fara grasimi: legume, lapte 0,1%, iaurt, branza degresate. Asa cum ai voie sa mananci paste sau orez la pranz sau seara la fel se poate si cu painea. Si se considera masa glucidica.
Magda, tu ce ai facut cu analizele? Nu trebuia sa iti vina Papanicolau?
Loly, se pare ca esti gata de drum.
La mine analizele sunt gata dar nu le-am vazut inca, nu stiu ce a iesit. Va anunt cand le am.
La mine se apropie ziua mea si de aceea ma comport asa. De obicei fac bilanturi si de cativa ani nu imi place rezultatul. Si am tendinta de a ma izola pana imi trece. Eu daca as putea mi-as inchide telefonul, m-as deconecta de la net, i-as trimite pe toti de acasa si nu as raspunde la usa. Patetic, dar cam asta simt de ziua mea de cativa ani in coace. Partea cea mai naspa ca nu am cum sa fac treburile astea, asa ca raspund la telefon, multumesc din suflet pt urari dar imi doresc sa se termine cat mai repede. Deschid usa, zambesc, dar mi-as dori sa fiu singura. Cel mai greu e sa ma ascund de al meu. Cine ar intelege o persoana care vrea sa fie singura de ziua ei? Nimeni. Asa ca daca lipsesc zilele astea si fac tot felul de excese, sa nu va suparati pe mine, sa nu va speriati si sper eu sa nu ma judecati. Sunt doar nemultumirile care ies la suprafata. Si la fel cum ies vor si disparea, mai bine zis le voi da uitarii pana la urmatoarea zi de nastere sau AN NOU, pana la urmatoarea judecata pe care mi-o fac singura.
De ce nu le rezolv? De lasa pe unele, din neputinta pe altele. Astept ceva si nu stiu ce dar am siguranta ca va veni si atunci voi fi ijn stare sa fac tot ce trebuie. E ciudat cum ne agatat de iluzii.
Va pup si va citesc zilnic!
Hello Ame! Imi pare rau c anu esti ok cu tine insati. ia-ti o pauza asa cum simti si nu-ti mai pune intrebari la care nu gasesti raspunsuri pt.ca mia tare te descurajezi. Este o stare, ia-o ca atare, ACCEPT-O si mergi mia departe. E normal si firesc sa mai ai perioade proaste. Dar nu te mai simti vinovata de asta si vei vedea ca te vei "vindeca". Am si eu momente din astea, dar trec. Si eu sunt acum intr-o perioada in care parca nu mai am vointa, dar accept asta si astept ziua cand voi fi pregatita sa o iau d ela capat. Te pup si ai mare grija de tine!!!!
__________________
Succesul este dat de capacitatea de A CONTINUA atunci cand ceilalti ABANDONEAZA!
diamant2013, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1613 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1096 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1097 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]