View Single Post
  #5349 (permalink)  
Vechi 06 mai 2010, 12:08:25
incognito's Avatar
incognito incognito este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Date: 168cm, 61.5kg
Mesaje: 3.426
Aprecieri acordate: 2.110
Am fost apreciat(a) de 692 ori in 236 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :)

Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul
Bravo pt sport, Roxy, a fost greu cu mutatul si mai urmeaza si azio tura..si pe urma trebuie sa le gasesc locul in casa..ca acum sunt tot in cutii si saci peste totdar greul a trecut.
De copil ce sa zic..te inteleg, al meu are 2 fete, sunt mari , se apropie de 30 si poate si din cauza asta nici nu au vrut sa auda de relatia noastra, au trecut anii dar ele au rupt detot relatiile, Sufar pt al meu dar asta e, viata merge inainte.Pe de o parte poate e mai bine asa, ca sunt libera si fac ce vreau fara sa se introduca nimeni in relatia noastra, suna egoist dar e adevarat.
Tie iti trebuie doar rabdare..

Am fost si la tine in casuta ...
Spor sa ai si o zi usoara Emy draga!

Da, ma bucur ca ma intelegi. Stii copilu n-are nici o vina. Poate ca daca era mai mic, ma puteam apropia de el. Dar asa, face 14 imediat, e si la varsta cu probleme...f obraznic, dezordonat...cand vine, imi da totul peste cap...Asta e. Rabdare si tutun. Adevarul e ca fumez ca turcul cand e aici..asa de nervi.
Dar acuma sunt ok...am fost pe la piata iar, copilu e la scoala, barbatul in oras.. eu acasa ..liniste...aud pasarele, vorbesc cu voi, ma relaxez ..fac ceva zumba si e mai bine.
incognito, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1995 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1478 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1479 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]