View Single Post
  #5369 (permalink)  
Vechi 25 iul 2013, 09:43:06
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mutulica...Cristina - o viitoare slabuta

Citat:
Anterior postat de marinuta Vezi mesajul
da a fost bun dar mai bine nu-l mincam dar asta e...deci micul meu dejun...2 ochiuri le-am gatit cu ulei de masline si foarte putin +2 rosii..acum fac papica sotului cind va veni la prinz sa pape...macaroane cu ou prajit...altceva nici nustiu ce sa mai fac...cind voi veni din oras voi coace niste ardei...acum va zic ...sa fiti cuminti eu merg sa string paturile sa imi trezesc cuconita si mergem fuga pina in oras...apoi vin acasa imi iau geanta de sport si la sala cu mine..
iar tu cu ouale..si iar ochiuri...de ce nu le maninci fierte...Marinuta ouale iti distrug ficatul...limiteaza-te la 3-4 oua pe saptamina, dar nu mai mult, sau fa-ti omleta din u galbenus si mai multe albusuri - care sint o sursa importanta de proteina.
Spor la munca si la sport pe azi

mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]