View Single Post
  #537 (permalink)  
Vechi 12 mai 2011, 21:10:55
mikaelaflo's Avatar
mikaelaflo mikaelaflo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 04 mar 2011
Locaţie: Curtea de Arges, Romania
Vârsta: 39
Dieta: hipocalorica, 3 mese + 2 gustari
Date: 165cm, 88.8kg
Mesaje: 740
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal mikaelaflo

Citat:
Anterior postat de Ikerina Vezi mesajul
Parerea mea este ca nu trebuie sa o luam ca si cum ar fi o tragedie. Este adevarat, fiecare mananca ce vrea (si soacra mea o poate dovedi din plin mancand o cutie de inghetata in timp ce eu poate rod o bucata de ardei si una de morcov...). Conteaza cum ne simtim noi fata de noi si daca suntem constiente ca avem nevoie de o schimbare. Nu garanteaza nimeni ca nu exista si exceptii cand poate ne aruncam cu gura pe prima ciocolata din raftul magazinului si pe doua tavi de savarine cand le gasim. Dar trebuie sa invatam sa ne cunoastem si sa stim ca exceptiile trebuie sa ramana exceptii, nu sa devina actiuni curente.
Iar noi nu cred ca trebuie sa fim o echipa ca sa adunam puncte si sa castigam concursul. In fond, concursul trece, dar o forma si un tonus bun, o sanatate mai putin subreda sunt castiguri cu care ramanem.
Trebuie sa ne inspiram una de la alta si una pe alta. Si trebuie sa ne pregatim psihic, astfel de iesiri vom avea toate la un moment dat. Dar trebuie sa stim sa trecem peste ele.
Iar in cazul dietelor, atata vreme cat nici una dintre noi nu tine o dieta anume, fiecare este libera sa aleaga, din ceea ce a citit, principiile pe care le considera ca fiind sanatoase (asta nu inseamna ca imi trebuie vreo 2 seri pe saptamana cand sa mananc tor si prajituri pentru ca asa zice Rina...). Suplimetar, sfaturile le putem urma sau nu. Depinde strict de noi.
Ai dreptate, Diana! Doar de noi depinde ceea ce facem sau ce mancam...

Nu stiu cine e Pareto...ar trebui sa caut...
__________________
Drumul spre o viata sanatoasa
mikaelaflo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2427 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1910 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1394 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]