View Single Post
  #54 (permalink)  
Vechi 26 iul 2010, 10:31:56
aleka008's Avatar
aleka008 aleka008 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 25 iun 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 165cm, 104.5kg
Mesaje: 480
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Ce parere aveti despre persoanele supraponderale care frecventeaza fast-food-ul?

Din experienta personala pot spune ca nu toti oamenii grasi frecventeaza fast-foodurile. Eu m-am ingrasat pentru ca mancam mult si mai ales prost. Si acum mananc mai mult fata de o persoana care "ciuguleste", dupa ce ca mananc o salata si aia sa fie cantarita?
Eu de cand ma stiu mananc marcare gatita, iar la noi in casa nu se consumau prajelile, carnea de porc decat la Craciun si o data pe luna.. dulciuri o data, de doua ori pe luna, iar eu tot am fost un copil supraponderal.
Pentru ca dimineata mancam paine unsa cu diverse, nu o felie cu 4-5, dupa aia un castron mare de ciorba cu paine si seara iar o farfurie giftuita cu toate bunatatile.
Fast food nu mancam decat o data la 3 luni, in schimb mancam produse de patiserie..
Si oricat imi zicea mama ca nu am voie sa mananc oua prajite.. si ce prostii mai mancam, sau sa mananc mai putin, tot bagam pe sub mustata cand era ea la munca. Intradevar are un stil foarte dur de a-si exprima ideile si ma jignea.. eu din ambitie ma duceam la frigider si mai bagam o tura.
Iar acum dupa ce am slabit 15 kg nu imi zice decat: ar mai trebui sa dai jos, nu e suficient, dar foarte entuziasmata imi zice de o vecina: ai vazut ce a slabit X, a dat 10 Kg jos...
Am invatat sa o ignor si stiu ca nici o data nu o sa fie altfel.
Răspuns cu citat