View Single Post
  #5502 (permalink)  
Vechi 12 ian 2013, 18:41:26
just me simona's Avatar
just me simona just me simona este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Monti
Date: 163cm, 67kg
Mesaje: 52
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 13 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de RaluR Vezi mesajul
Sunt ok cerealele, bravo! Daca vrei sa le mai schimbi gustul, si daca-ti place, evident, pune scortisoara si indulceste cu sirop de agave. E cam scump, pentru mine, cel putin, dar am luat si eu un tub de 250 ml de la DM cand am luat o data mai multi bani si nu s-a simtit. Si ma tine mult, ca doar nu abuzez de el.

Sau mananca cereale cu iaurt si cu fructe de padure congelate. Fructele de padure, de fapt tot ce se termina in denumirea engleza in berry, poate fi mancat oricand, oricat, fara restrictii, deci profita ca sa mai schimbi gustul cerealelor. Si la fel... nu mananci toata ziua, o punga de-aia de fructe te tine mult timp, pui cate o lingura la fiecare portie, mai mult nu intra.

O sa ajungi unde vrei, ai sa vezi! Si-asa esgti tu motivata, acum ca ai si dat de noi aici... nu mai ai scapare! E contagios!!!!
In general cu lapte sau cu iaurt le mananc, se mai inmoaie un pic . Buna idee asta cu siropul de agave si cu fructele congelate, chiar o sa ma uit cand mai merg in Carrefour sa-mi iau cateva pungi .
Sa stii ca e contagios, am stat zilele astea foarte mult pe aici si am citit din scoarta in scoarta tot ce s-a scris despre Monti . Mi-am printat tabele cu indici glicemici sa fiu sigura ca nu gresesc, principii ale dietei ca sa stiu exact ce am voie sa mananc si ce nu etc. Oricum tot mai e de invatat.
Ma uimeste ca anul trecut pe vremea asta eram inainte de nunta, incercam si atunci ca slabesc dar nu am reusit mare lucru acum simt ca pot muta muntii din loc. Chiar daca dureaza cateva luni, un an nu conteaza , sunt hotarata sa slabesc.

PS: fetelor voi la ce ora luati de obicei cina? Mergeti pe varianta 6, 7 seara si dupa aia nimic sau cu 2, 3 ore inainte de culcare? Eu in weekend profit si ma culc destul de tarziu , parca mi-ar conveni sa iau cina un pic mai tarziu ca sa nu mor de foame dupa aia si sa fiu tentata sa mananc porcarii ca ,, iau doar o gura si nu se simte''.
just me simona, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1850 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1333 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 817 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat