Subiect: Jurnal lavinuta
View Single Post
  #567 (permalink)  
Vechi 04 mai 2011, 22:23:42
maryg's Avatar
maryg maryg este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2010
Locaţie: ., Romania
Dieta: personalizata
Date: 170cm, 71.4kg
Mesaje: 1.496
Aprecieri acordate: 88
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 68 mesaje
Implicit Re: Jurnal lavinuta

Citat:
Anterior postat de lavinuta Vezi mesajul
Cand eram si eu entuziasmata ca ma pun pe slabit au aparut alte probleme cu fetita...din cauza problemelor cu ochisorii s-ar putea sa aiba si torticolis ca sa aiba vedere binoculara isi indrepta capul in partea dreapta, asta a fost si in avantajul ei pt ca altfel ochiul nefolosit devenea lenes, acum am rezolvat problema cu strabismul dar tot mai are tendinta sa lase capsorul aplecat spre dreaptaLuni merg cu ea la un dr specialist si s-ar putea sa fie nevoie sa facem cateva sedinte de masaj sau exercitii ce ar dura vreo 10 zile.

Deci, iar aman dieta! Dar acum sanatatea fetitei este pe primul plan. Nu vreau sa fie asta o scuza dar parca nu imi sta mintea si la ce mai mananc

Saracuta cat este de micutasi prin cate trece !Multa sanatate!Sa dea DD sa fie vb.doar de niste sedinte de masaj si sa va faceti bine!Ai dreptate dieta nu este prioritara in acest moment...toata atentia trebuie indreptata spre ingeras!Poate e nevoie sa-i faci si acasa niste exercitii!Va doresc sanatate si sa auzim numai de bine !
__________________

maryg, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1910 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1652 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]