View Single Post
  #57 (permalink)  
Vechi 20 aug 2012, 17:19:27
Elena19's Avatar
Elena19 Elena19 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 165cm, 58.3kg
Mesaje: 527
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: JURNAL EXP sau cum sa nu accepti pretul iluzionarii

Citat:
Anterior postat de Exp Vezi mesajul
Dragele mele,

Va multumesc inca o data pentru suport! Intr-adevar cred ca problema a fost in principal emotionala...De la minte si suflet pleaca totul. Este obligatoriu sa existe armonie si echilibru. Bunavointa si compasiune. Trebuie sa redevenim umani...mai putin incrancenati, mai putin afectati emotional de ceea ce intalnim pe parcursul zilei.

Eu de exemplu (zodia gemeni), sunt o fiinta care vibreaza foarte usor la starea de spirit a celor din jur. Daca oamenii sunt optimisti, si eu voi fi. Daca oamenii sunt pesimisti, rai, introvertiti, la fel ma voi manifesta si eu, suferind...Empatizez foarte usor si ma consum.

Am citit de curand un comentariu exceptional al unei fetite pot spune...pentru ca are doar 18 ani- Lissael (in jurnalul elena19- 18 aug/19:21). Ce lectie am primit....Acest copil are un suflet atat de curat, este atat de pozitiva si echilibrata, incat, chiar daca a scris comentariul acum 2 zile, astazi am intrat de cateva ori si l-am recitit. Ideea este ca am fost prinsa in valtoarea vietii si am uitat sa mai fiu "eu"! Anii au trecut peste mine si am constatat ca m-am transformat.

Episodul cu "sa nu-i pronunt numele" a avut drept cauza pierderea echilibrului sufletesc. Trebuie sa redevin mai buna, mai optimista, multumita cu ce am (aici mereu am avut o problema), sa dovedesc mai multa intelegere fata de cei din jur si fata de mine...

De miercuri (dupa recuperare ) ma adun, imi adun fortele si incep din nou cu miscarea si mancatul sanatos. Pana atunci, am descarcat suficient material pentru a deveni cel putin o slabuta "in tema" in ale dieteticii....

O seara frumoasa dragele mele
Ema, Mada, Nico, Marinuta, Elena, Lissael si tuturor slabutelor si slabutilor care viziteaza acest Jurnal!

p.s. Ema m-a impresionat comentariul; multumesc!
Cum scrie Lissael dar cum scrii tuuu! Mie una imi pari o persoana echilibrata si sigura pe sine. Am citit majoritatea comentariilor tale si sunt la zi cu jurnalul tau. Imi place de tine!Se cunoaste ca tu si Lissa sunteti aceeasi zodie,mi se pare ca va asemanati. Va place lectura,scrieti frumos,sunteti echilibrate si aveti un suflet caaald!
Sunteti niste exemple pentru mine,persoane de la care am ce invata,persoane in care mi-ar placea sa ma transform!
O seara frumoasa asa ca tine!
__________________
I will do my best and it will be enough
Elena19, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2039 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1522 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1006 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]