View Single Post
  #57 (permalink)  
Vechi 07 ian 2011, 18:45:45
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit re: 9 1/2 saptamani pentru jeansii preferati

Eu rezonabil am zis 2 kile pe luna..dar daca ies in jur de 3 kile sunt si mai fericita. Dar eu deja ma cunosc, stiu ca dau jos greu..deci nu-mi fac iluzii. Daca dau 2 kile luna asta si inca 2 kile jumate in ce mai ramane pana la 14 martie atunci o sa ma consider fericita..Si cred ca toate ar trebui sa mergem pe ideea asta.

Voi stiti..daca va chinuiti de mult sa slabiti si cand urcati, cand coborati..(asa ca mine)..adica cu alte cuvinte..aveti perioade lungi in care mancati corect..si urmeaza altele in care faceti greseli..ei bine, organismul va lasa kilogramele sa plece mai greu.
Daca sunteti dupa 1 an..sau 2 sau 3 de mancat aiurea, de bagat grasimi, de mancat tampenii....si incepeti acum o dieta..atunci da..este foarte pozibil ca in 2 luni sa dati jos 10 kile..pentru ca este socul ..este schimbarea brusca cu care corpul tau nu este obisnuit. Deci, nu stiu inca istoria Cintyei..poate ea acum incepe..poate este dupa o perioada luuuuuungaaa de "dezmat culinar" si desicur, daca incepe sa-si taie caloriile sub 1000 organismul va raspunde. Nu spun ca este sanatos..dar asa se intampla..

Cand am slabit prima data dupa doua luni dadusem jos 8 kilograme! si apoi restul de 12 le-am dat jos in alte 6-7 luni..deci rata mea lunara a fost de cam 1.7-1.8kg pe luna..deci rezonabil..si de aceea am putut sa raman la greutatea aia "favorita" timp de 8 ani. A fost usor...dar recunosc eram extrem, extrem de atenta.

In fine..fetele mele, trebuie slabit sanatos, trebuie sa nu va infometati pentru ca apoi va apuca o frustrare nebuna, creierul vostru nu primeste din anumite alimente ce trebuie si atunci intra intr-o stare de "depresie" care va impinge sa renuntati si sa va gasiti fericirea iar in a manca.

Incet, cu rabdare si cu "chibzuiala" (cum spunea buna mea ) se fac toate.

va pup

Anes..daaa, ar fi fost ideal titlul..poti sa-i ceri lui Slabutica sau lui Vadmin??? ar fi fain..
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat