View Single Post
  #573 (permalink)  
Vechi 05 apr 2011, 15:49:45
Hatshepsut's Avatar
Hatshepsut Hatshepsut este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 24 nov 2010
Locaţie: cluj-napoca, Romania
Vârsta: 40
Date: 159cm, 56kg
Mesaje: 125
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (I)

Citat:
Anterior postat de krapyca Vezi mesajul
Buna,
cum ai numit pozele? Imi pare rau daca te-am suparat, eu am facut comentarii in trecut referitoare la cineva cu alt nume dar aceleasi caracteristici, ma gandeam ca este o adolescenta.... Eu sunt oarecum la polul opus al problemei tale, am o greutate mai mare decat idealul si imi place asa. Iar idealul standard (eu la 50 de kg), nu mi se potriveste. Nu imi amintesc de mine la 50 de kg, in liceu aveam 57 si totul venea frumos pe mine.
am facut albumul privat, cred ca se poate vedea si asa, daca nu o sa il fac iar public.asta ziceam si eu, nu pt toata lumea se potriveste un anumit tipar, eu din pacate la 50 arat grasunica.stai linistita ca nu m-am suparat pe nimeni doar ca am vrut sa scot in evidenta ca o statistica nu trebuie luata ca si lege.in alta ordine de idei, m-am apucat si eu serios de sport, aseara am facut o ora de bicicleta ma lupt sa nu ma cantaresc toata ziua si mi=am ales ziua de luni zi de cantar, de acum o sa dau raportul lunea..
Hatshepsut, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1853 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1336 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]