View Single Post
  #5769 (permalink)  
Vechi 12 ian 2012, 22:09:43
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de Prapadeala Vezi mesajul




Diana, vin si eu in vizita la tine si vad ca azi a fost o zi groaznica. Imi pare rau pentru vestile urate. Poate totusi e doar concediu fara plata si la 1 feb sa fie mai bine...cu toate ca fara un salariu, o luna e greu, tare greu... .. oricum pastreaza-ti speranta si poate e doar o luna moarta, acum dupa sarbatori.

Si tu Roxana? Ce i-a apucat pe toti angajatorii astia? Nici nu-mi dau seama cum reusiti sa va descurcati, noi din pacate nu am reusi sa ne descurcam cu un salariu si rate. La noi un salariu se duce pe rate si celalalt pe trait.

Si eu sunt suparata acum ca si noi stam prost cu banii, eu am slabit si arat ca naiba cand ies pe strada ca toate imi sunt mari. Dar ce sa fac? Indur si strang cureaua sa nu cada pantalonii de pe mine
Buna!Sper sa fie asta si de la 1 februarie sa isi reia activitatea desi nu stiu daca imi fac sperante degeabba....Nu stiu ce sa mai cred...Dar vestea a picat ca o bomba
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]