View Single Post
  #58 (permalink)  
Vechi 04 ian 2011, 15:32:29
rose rose's Avatar
rose rose rose rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 apr 2009
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Dieta personalizata
Date: 172cm, 66.2kg
Mesaje: 336
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Ce spune zodia despre tine?

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Am o tendinta sa cred in astrologie dar nu in chestii prea gneralizate cum ar fi caracteristicile care s-ar potrivi tuturor celor dintr-o zodie sau horoscopul zilnic din ziar sau de pe net.
Cred ca o astrograma calculata ca lumea poate spune cate ceva despre un om.

Si..on topic.. sunt scorpion, cel mai scorpion om din lume cu ascendentul, luna, marte, uranus si nodul nordic in scorpion.

Ia uite cine e tot scorpion!

Cuvinte cheie ale zodiei Scorpion:
transformare, unitate, regenerare, exigenta, angoasa, distrugere, reconstructie, moarte, renastere, reincarnare, spiritualitate, sexualitate, pasiune, magnetism, detectie, ranchiuna, razbunare, secret, ocultism, esoterism, initiere, instinct, autoanaliza, dorinta, tentatie, posesiune, ambitie

Eu daca imi propun sa renunt la ceva o fac foarte greu dar daca am ajuns in punctul asta de cele mai multe ori e pentru totdeauna. daca ma intorc putin in timp si analizez comportamentul meu din copilarie cand nici nu stiam mare lucru despre zodii as putea spune ca multe dintre aceste caracteristici mi se potrivesc. Sunt razbunatoare din pacate dar numai daca nu ma lasi in pace si daca nu ranesc si pe altcineva ranindu-te pe tine cel care o meriti. De foarte multe ori las de la mine; desi m-au jignit anumite persoane la care tin si poate fara sa-si dea seama ca pe mine m-au ranit sau nu parca fara sa vreau ma distantez decat sa le port pica si sa le raspund la fel.

Dieta la scorpioni:

Personalitate
Slabirea este mai usoara si rapida la nativele din scorpion decat la oricare alt semn al zodiacului. Odata ce incep, ele sunt hotarate sa reuseasca si nu pot sa renunte. Atitudinea pozitiva in viata le va ajuta sa depaseasca toate obstacolele.

Dieta
O dieta variata, care sa le ofere femeilor scorpion sansa de a-si utiliza energia este cea mai potrivita. Scorpionii trebuie sa evite alimentele bogate in grasimi. O dieta vegetariana este foarte indicata pentru aceasta zodie.
Alimentele recomandate sunt orezul brun, meiul, germenii de grau, salata verde, telina, castraveti. Fructele indicate sunt ciresele, portocalele si lamaile. Influenta planetei Marte asupra acestei zodii determina necesitatea unui consum important de apa si sucuri de legume si evitarea sarii in exces.


O sa tin cont si de asta!
__________________
[/URL]
rose rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1649 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1132 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat