View Single Post
  #5810 (permalink)  
Vechi 13 feb 2013, 09:02:58
Antuca's Avatar
Antuca Antuca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 oct 2009
Locaţie: Piatra Neamt, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Monti+ sport!
Date: 168cm, 63.4kg
Mesaje: 716
Aprecieri acordate: 16
Am fost apreciat(a) de 17 ori in 15 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul
Flori, daca vrei cu adevarat sa incepi dieta, arunci ce mai ai prin congelator. Sau le dai cuiva. Le lasi la adapostul saracilor sau la o casa de copii. Daca cunosti pe acolo.
Mie mi-a luat mult timp sa inteleg ca daca m-am saturat nu e musai sa termin din farfurie sau daca am avut vreo pofta, gen chipsuri, ca astea ma sacaie pe mine cel mai rau, pot sa arunc punga dupa ce mi-am facut pofta. La fel cu pizza sau mai stiu eu ce minunatii ingrasacioase mai imi cumpar.
Asta e parerea mea. Nu exista moment ca sa incepi sa mananci sanatos si nu exista de maine, exista fix de acum.
Eu azi am mancat aproape o aripioara de curcan, fara piele, fiarta, cu mujdei de usturoi. Si deja mi s-a aplecat. Nu prea mai suport carnea. Si imi place usturoiul de mor dar se vede ca la stomac imi face rau.
Acum nu stiu, mai tarziu un mar si mai vad deseara ca sunt prin oras. Asa parca n-as mai manca nimic, nu am pofta de mancare de la medicamentele astea. Macar de s-ar vedea si la kg. Si am mai luat un obicei prost, mi se face foame sera la 9. Si atunci am pofte si pofte.
In sfarsit, voi nu va luati dupa mine pt ca eu inca lucrez la psihicul meu.

Antuca, la gustare poti avea asa:
portocala + migdale
portocala + ciocolata
ciocolata + migdale
Nu portocala + ciocolata + migdale. Nu ma intreba fix in care din carti scrie, mi se pare ca in mananc, slabesc si ma mentin. Dar nu sunt sigura. Si le am si imprumutate, asa ca nu pot verifica.
In rest, fain meniul tau.

Pt Margutza. Stiu ca fetele ti-au zis de paine, de MD. Eu vroiam sa-ti spun ca nici macar nu conteaza ce ai mancat si in ce combinatii pt ca tu nu ajungi nici la 1000 de calorii. Tu iti pui in pericol sanatatea pt ca, in mod normal, o femeie normal activa ar trebui sa aiba undeva la 2000 de calorii pe zi. Daca vrei sa slabesti, indiferent de ce dieta sau regim tii, daca scazi la 1500-1600 chiar si 1700, kg. incep sa se duca usor. E adevarat, poate dupa o saptamana sau 2 de stagnare, poate chiar si un mic plus la inceput.
La cat mananci tu nu numai ca nu vei mai slabi, dar corpul va face si rezerve, metabolismul se va incetini la minim, orice vei baga in gura va fi transformat automat in grasimi. si de ce? Pt ca tu te infometezi!
Ca iti place sau nu ce iti spun, e treaba ta. Asta e adevarul. Si mai faci si sala cate 2 h. Pentru abitia de a face sport te apreciez sincer, dar pt felul in care mananci.... Ti-as sugera sa iei si suplimente, minerale si vitamine, sa-ti faci si un set de analize complet si sa cresti usor, de la saptamana la saptamana nr. de calorii. Mar si migdale, asta nu e cina. Ceaiul nu e considerat nici macar gustare, dapai masa.
Te pup si daca ai nevoie de suport sau vrei sa vb mai multe trimite-mi PM.

Va pup pe toate!
Gata, fug si eu prin oras apoi la o ora de pilates. Sper sa ma descurc!
Multumesc de observatie, Ame. Nu am specificat, dar am trecut gustarile pe toata ziua. Nu le consum toate odata!
__________________
Antuca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2002 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1485 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat