View Single Post
  #5841 (permalink)  
Vechi 06 mai 2012, 08:20:51
vera37's Avatar
vera37 vera37 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 30 nov 2010
Locaţie: Calarasi, Romania
Vârsta: 51
Dieta: o alimentatie sanatoasa
Date: 164cm, 86kg
Mesaje: 21.470
Aprecieri acordate: 1.528
Am fost apreciat(a) de 1.304 ori in 950 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj X)

Citat:
Anterior postat de Ana D Vezi mesajul
Am reusit si eu sa citesc din urma si am vazut ca toata lumea trage sa slabeasca, ceea ce e foarte bine.Felicit si eu fetele,pe Rozica,pe Aussie,pe Kisulina,pe Cesi si pe toate care au slabit si pe mine (de ce nu?) pentru scadererile in greutate. Dar o felicit pe Ema in mod express pentru rezultatul obtinut in urma urcusului greu de la munte , pentru ca ea, saracuta a stat pe tuse patru luni de zile Lasand gluma la o parte te felicit sincer Ema pentru ca ai reusit sa scapi de saptezeci-ul asta care te-a chinuit 4 luni de zile.
Lui Dayanna ii urez spor la mutat, lui Aussie bafta la renovat, lui Rozica ii urez rabdare pana la marele eveniment al nasterii nepoticii, lui Nemo atentie la catelusa si sa-i fie de bine timpul petrecut in tara,fetei Verei ii doresc distractie placuta la nunta (sper ca si-a completat tinuta),lui Tzontz ii doresc insanatosire grabnica fetitei si repararea cat mai urgenta a masinii avariate si Emei sa-i fie de bine vacantica si ii transmit pupici odorasului sau.
multumesc ana, si-a completat tinuta si s-a distrat f bine
vera37, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1767 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1250 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 993 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]