Subiect: 9 months to go!
View Single Post
  #587 (permalink)  
Vechi 23 feb 2012, 08:57:39
ras_cristalin's Avatar
ras_cristalin ras_cristalin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 aug 2009
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mancare sanatoasa
Date: 171cm, 84.3kg
Mesaje: 6.253
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 79 mesaje
Implicit Re: 9 months to go!

Citat:
Anterior postat de StefaniaXtr Vezi mesajul
Mie medicul nu mi-a dat nici un antibiotic sau alt medicament care se inghite, ci mi-a dat pilule care se aplica local deoarece a constat ca am o scurgere prea puternica. Mi-a dat Canesten Gyn crema si pastile (ovule), fara medicamente de ighitit.

Nu ma pot pronunta in cazul tau, dar nu stiu cat de sigura este administrarea de medicamente in timpul sarcinii, indiferent de natura lor.

Eu de obicei citesc prospectele, inclusiv pe ceaiuri si daca spune ca sunt riscuri sau nu sunt recomandate nici nu ma mai obosesc sa dau banii pe ele, desi poate multi spun ca nu e nici o porblema.

E decizia ta daca vei lua sau nu medicamentele respective.

Poate tu nu ai avut infectie, nu stiu ce sa spun... canesten-ul crema si ovule sunt antifungice, recomandate pentru candidoze si alte probleme. Eu nu am o ciuperca, este bacterie in toata firea si se agraveaza pe masura ce trec saptamanile. Nu mai spun ca secretia s-a modificat la textura si culoare... nu mai era cazul sa astept.

Bineinteles ca as prefera sa-mi treaca de la sine, dar cum sa conving bacteria sa capituleze din proprie initiativa?

Prospectele le citesc si eu, sunt foarte atenta ce inghit acum cand sunt insarcinata. Dar acum se aplica principiul beneficiului mai mare... daca antibioticul asta nu afecteaza bebele (pentru ca face parte din clasa penicilinelor) si infectia trece (infectie care poate sa ii raca rau bebelusului), nu vad de ce sa nu le iau.
__________________
Răspuns cu citat