View Single Post
  #589 (permalink)  
Vechi 06 aug 2010, 08:43:28
porumbitzza's Avatar
porumbitzza porumbitzza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 02 iun 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 34
Date: 158cm, 49kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Grupul celor care au intre 50 kg si 60 kg

Buna fetelor! In sfarsit mai scriu si eu cv pe forum. Eu am intre 48-49 de kg dar oscilez si lucrul asta ma enerveaza rau. Am fost la mare si nu am facut deloc excese, ba din contra, am mancat fructe, salate si am baut numai apa plata. Cum ajung acasa la "mamica" incepe festinul...problema e ca mie imi place sa gatesc...si atunci gust din toate...sunt balanta si sunt taaaare pofticioasa...Abia astept sa incep faculta...ca atunci sunt singura si fac si mult mai multa miscare. Sfatul meu pt toate fetele care vor sa dea jos din greutate: fara chipsuri (si toata gama) si fara sucuri acidulate...si atunci portii mici...la pranz daca inainte va scoteati 2 portii...renuntati la una...seara nu mancati dupa ora 7...si at numai fructe si salate...eventual peste. Renuntati la masina si mergeti pe jos ( eu asa am slabit ).
Multa bafta!

PS: Pt cele care vor sa incerce...eu am incercat vacuum anticelulitic si in 6 sedinte am dat jos 7,5 cm. Pe mn nu m-a durut deloc dar sunt persoane care s-au mai plans de durere...eu zic sa mergeti la o sedinta sa vedeti cum e si daca suportati va faceti abonament.
porumbitzza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1580 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1063 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1064 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]