View Single Post
  #590 (permalink)  
Vechi 05 apr 2011, 01:02:14
Nemo's Avatar
Nemo Nemo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţ cunoscătorSlăbuţ cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 nov 2010
Locaţie: Le Cannet, Franta
Vârsta: 55
Dieta: Dukan
Date: 179cm, 87kg
Mesaje: 3.894
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 298 ori in 161 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj V)

Citat:
Anterior postat de Alina82 Vezi mesajul


Ehh da am cunoscut acum 6ani aici in Italia un batranel care facuse parapsihologie la viata lui...si eu faceam misto de el...pt k deh Toma necredinciosul e un alt personaj pe care il interpretez cu succespana m-a lasat mosul fara aer...k deh imi zise dak tot nu crezi spune-mi data ta de nastere si ora la care te-ai nascut...si i le zisai...apai nu veni mosul si imi spuse de la adam si eva ce boli am avutde unele uitasem si euce semne particulare am pe corp...si ma rog imi povesti toata viata de cred k nici mama nu stie atatea despre minesi mosul imi zise el ceva legat de energii si k ar trebui sa studiez problema si sa aprofundez subiectul...dar pe mine m-a speriat atat de tare incat nu am vrut sa mai aflu nik
Daca ai vrut cu tot dinadinsul o dovada, ai primit una, ce vei face cu ea in continuare...
Majoritatea persoanelor care ajung la nivele asa avansate de, sa zicem perceptie, sunt prea echilibrate pentru a fi interesate de amanuntele vietii tale in sens rau, cunoasterea vine odata cu disciplina necesara pentru a nu abuza de posibilitati.
Ca si in regim, nu exista pastila minune, iar cele care sunt pe piata au o gramada de efecte secundare.

Cea mai interesanta experienta am avut-o cu prietena unui amic, o fata super simpatica si de gasca, doar ca era un perfect vampir energetic. Era cosmarul oricarei prezicatoare sau ghicitoare, oricat de dotata ar fi fost persoana respectiva, reusea sa perturbe orice camp energetic. De multe ori eram la ei acasa cand ajungea de la servici, in 10 minute si eu si prietenul ei ne simteam obositi si ne era frig. Vara.
E o tehnica simpla, poate sa o incerce oricine - puneti o persoana sa stea pe un scaun si sa intinda mainile in fata cu palmele in sus.
Asezati-va in fata persoanei respective, frecati-va palmele intre ele usor de cateva ori si puneti mainile cu palmele in jos, deasupra palmelor persoanei, la 4-5 centimetri distanta intre, deci sa nu se atinga si concentrati-va pe senzatiile pe care le simtiti.
Am facut chestia asta cu fata in cauza, imi simteam bratele reci pina la cot.
Era chiar straniu.

Noapte buna, fetele, continuam maine sedinta de spiritism.
Nemo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2067 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1550 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]