Subiect: 9 months to go!
View Single Post
  #590 (permalink)  
Vechi 24 feb 2012, 09:16:13
iki's Avatar
iki iki este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: personalizat
Date: 164cm, 74.4kg
Mesaje: 137
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: 9 months to go!

'neata burtici si mamici !
Felicitari Sophia si Skiny . Sa aveti parte de bebei sanatosi si voiosi.
Diana felicitari pt fetita . Imi place si numele ales de voi.
Eu nu am mai intrat de mult, am fost ocupata cu mutatul. Am plecat de tot din Timisoara. A fost greu cu stransul bagajelor pe ultima suta de metri, credeam ca nu mai termin. Acum ma chinui cu despachetatul lor . Am progrm intens de facut ordine si disciplina in casa. Apoi urmeaza amenajarea camerei lui bebe. Noroc ca am timp. M-am obisnuit f repede cu statul acasa.
Am fost la doctor tot marti. Am facut si niste analize de sange, nu mai sunt anemica. La eco bebe e mare si vioi, are deja 1,8kg la 29 de spatamani. Continua sa creasca constant si este cu 2 saptamani inainte de medie.
Stef sa stii ca mie mi-ai facut pofta cu salata ta. In dimineata asta ma duc la piata si te voi concura la cea mai verde salata. Nu am mai fost de un car de ani la piata din Oradea, pe care o ador. Gasesti mereu legume proaspete si ieftine.
Ma duc sa mananc, ca pana la ora asta am trandavit in pat, mi-am baut doar cana de lapte, apoi ma duc la piata pana nu ncepe sa ploua.
Va
iki, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2164 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1647 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1131 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat