View Single Post
  #592 (permalink)  
Vechi 26 oct 2011, 10:53:03
nicolae68daniela's Avatar
nicolae68daniela nicolae68daniela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 23 sep 2009
Locaţie: calarasi, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Rina
Date: 167cm, 77.1kg
Mesaje: 4.316
Aprecieri acordate: 2.598
Am fost apreciat(a) de 1.164 ori in 630 mesaje
Implicit Re: Jurnal LeeLyy (Dukan)

Citat:
Anterior postat de LeeLyy Vezi mesajul

Buna Mari! Asa e, ai dreptate! Asa-mi place sa ma vad in oglinda... si-n toate geamurile pe langa care trec... E super fain sa fii slabuta! Mi s-a intamplat chiar sa fiu clanxonata (nesimtitii!) si mi-a placut.
Mai rau imi este cu hainele f. putine pe care le am... Dar nu-i nimic, sper la vremuri mai bune...
Buna Lilisor !
In primul rand tin sa te felicit din suflet pentru cele 40 kg pe care le-ai topit, sa te felicit pentru taria si perseverenta cu care ai luptat impotriva acestui munte de grasime, si sa-ti doresc din suflet ca aceste kg sa nu te mai impovareze niciodata ..

Asa fac si eu, in toate geamurile, oglinzile pe langa care trec ma privesc, si tare mandra sunt, mai ales cand mai ma probez cu cate ceva si mi se spune ca sunt slabuta . Acum mi s-a spart oglinda de pe hol, dar am alta in holul de la intrare, si tot am unde sa ma uit, parca am dat in mintea copiilor, ma uit si-mi zic gigeaaaaaaaaa.De imbracat ...sufla vantul in sifonier, pe vremuri imi ziceam , macar sa slabesc ca-l umplu din nou...dar nu e asa de usor...am o pereche de blugi si doua plovarase care le tot schimb...ei dar nu ma plang, mai bine asa decat mare cat un sifonier, cu palpitatii.... si toate ce aduce obezitatea dupa ea.
Te pupic si sa ajungi cat mai curand la ravnitul 60kg.