Subiect: Jurnal-Ieucumine
View Single Post
  #595 (permalink)  
Vechi 28 iun 2013, 10:35:21
ieucumine's Avatar
ieucumine ieucumine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 32
Dieta: mancat sanatos! fara mancat compulsiv
Date: 173cm, 61kg
Mesaje: 635
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 97 mesaje
Implicit Re: Jurnal-Ieucumine

Citat:
Anterior postat de alinu0809 Vezi mesajul
E bine ca ai mai facut progrese, ma bucur pentru tine. Si te inteleg cand zici ca te indragostesti de Cluj, I mean let's face it. Abia astept sa ajung si eu prin Cluj pe la inceputul lui septembrie. Si de ce nu te muti daca iti place atat de tare? Si cum de te-ai hotarat sa nu iti dai licenta? Adica deloc deloc sau doar nu anul acesta?
Nu ma lasa sa plec de la job. Se pare ca sunt competenta, dar nu se vede in mine dorinta de a avansa, ceea ce e adevarat, e o mega mancatorie intre manageri. Eu vreau sa ma mut la magazinul de acolo, cel putin pentru o perioada, ca sa nu ajung sa boschetaresc pana imi gasesc job.
De licenta nu m-am ocupat deloc, dar o sa stea o prietena pe capul meu sa o dau in toamna sau la anul. Pana atunci ma bag la alta faculta, ca imi trebuie pensie, deci o sa aleg o universitate cu cea mai mica taxa
__________________
Jurnal





I'm not fat! I'm just big-boned!
She turned her can'ts into cans and her dreams into plans.
ieucumine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2127 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1610 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1611 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]