View Single Post
  #597 (permalink)  
Vechi 17 oct 2011, 09:57:38
iuanutza's Avatar
iuanutza iuanutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 28 aug 2011
Locaţie: cluj, Romania
Vârsta: 39
Dieta: hipocalorica
Date: 172cm, 63kg
Mesaje: 2.201
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Iuanutza-cum sa scapam de prietenii/conjuncturile care "ne vor binele" in dieta de slabit

Citat:
Anterior postat de alynacrystyna Vezi mesajul

sa stii ca proteinele nu se gasesc neaparat in carne sau lactate sau oua, proteinele se gasesc peste tot si in toate alimentele, in unele mai mult si in altele mai putin, dar sunt prezente.

poate nu ai vazut, dar sa stii ca la mine se vad foarte bine kg-le date jos..si plus de asta , nu ma prea intereseaza pe mine daca vad altii sau nu, conteaza cum ma simt eu.

neata draguta mea!!!
o zi frumoasa si tie!!!
si tine si mie o cafa, sa nu se gate , ca prea bine arata!!!

meniul nu este deloc dezastru sa stii....
banuiesc ca ai cat de cat habar de rina, daca ai venit cu comentariul asta nu?
deci in ziua de carbo la rina , in mod normal de papa muuult mai mult de atat si chestii consistente. si oricum la fel de bine poti papa 100gr de paste , care au 360cal si te mai si umfli de la ele si la fel de bine poti papa un covrig sarat, care ajunge cam tot acolo cu numarul caloriilor . asta nu inseamna ca papi putin sau stiu eu cum . daca ei ii este destul un covrig si nu se indoapa cu mancare doar de dragul de a manca, atunci e super ok. pentru ca Ioana, a cam mers pe un numar mai mic de calorii , acum incearca sa le urce si sa se echilibreze cu ele ...nu poti sari dintr-o data de la 900 cal la 1200 nu? pentru ca , ma gandesc ca stii ce se intampla nu? urci numarul caloriilor treptat nu de pe o zi pe alta + de asta ciocolata neagra este obligatorie in cina carbo, pentru ca are si ea rolul ei.
multumesc Alyna, te ador pur si simplu, mai multe cred ca nici nu mai are rost sa-ti spun pt ca ti-am spus deja, multumesc pt puterea pe care mi-o dai, iti multumesc ca nu ma lasi sa cad jos si ca imi dai fortza si incredere sa merg mai departe...tu mi-ai format baza acum, si ma simt suficient de puternica ca sa pot fi si eu un exemplu...iti multumesc
iuanutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2187 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1670 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]