View Single Post
  #599 (permalink)  
Vechi 13 aug 2012, 08:01:45
Georgii's Avatar
Georgii Georgii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 22 iun 2011
Locaţie: B., Spania
Vârsta: 29
Dieta: Limitare + sport= dieta perfecta :))
Date: 169cm, 52kg
Mesaje: 3.349
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mentinere Georgii

Citat:
Anterior postat de Adina14 Vezi mesajul

Aoleu, te inteleg acum Eu sa nu aud de chestii de genul asta ca devinvparanoica Dar povestea e interesanta; ceva gen Ghost Whisperer de la tv. Mi.ar placea sa stiu mai multe
Azi am terminat Doamna Bovary. Desi devine mama si ai crede ca va fi si o femeie asezata la casa ei, Emma se indragosteste de un alt barbat putin mai tanar decat ea, Leon. Intre cei doi se infiripa o poveste de dragoste platonica, chiar foarte frumoasa la inceput insa nedeclarata de catre niciunul dintre ei.
Leon e nevoit sa plece la Paris dupa un timp pentru a.si termina studiile iar despartirea dintre el si Emma ia loc doar printr.o simpla strangere de mana. Mi.a placut foarte mult scena asta fiindca amandoi tanjeau sa isi spuna cat de mult se iubesc iar atunci chiar mai aveam o parere buna despre Emma.
In cele ce au urmat, ea si.a gasit refugiul in bratele lui Rodolphe(un alt tanar, de data asta foarte bogat), dispretuindu.si in continuare sotul si fiica.
Contrar ultimei sale aventuri, acum iubirea evolueaza foarte rapid. E ca si cum incerca sa compenseze timpul pierdut cu Leon ! Rodolphe e diferit insa si obisnuit sa aiba "amante" asa ca se plictiseste destul de repede de Emma si se hotaraste sa o paraseasca tocmai cand avea cea mai mare nevoie de el. Ar fi trebuit sa plece impreuna dar niciunul dintre planurile lor nu se mai materializeaza...
Emma aproape ca innebuneste si Charles impreuna cu ea fiindca e disperat sa o vada din nou sanatoasa si dornica sa.si traiasca viata! Dupa un an in care situatia nu se schimba prea mult, Emma il reintalneste pe Leon si astfel se vindeca
Face destul de multe sacrificii pentru el astfel incat ajunge sa aiba probleme cu banii pentru ca se imprumuta foarte des, foarte mult si nu achita niciodata datoriile.
Ajunge in pragul disperarii atunci cand afla cat de mare este suma pe care trebuie sa o achite intr.un timp foarte scurt si cauta peste tot o mana de ajutor.
Insa nu Leon e cel care i.o va oferi..De fapt nimeni nu o poate ajuta si dupa multe incercari si dezamagiri, se otraveste.
Moare sub ochii bietului Charles care chiar si in ultimul ceas isi arata dragostea sincera pe care i.o purta sotiei. La scurt timp, dupa ce achita toate datoriile, moare si el iar fetita lor e trimisa la o matusa din familie. Asa se termina si cartea..
E chiar foarte trista fiindca Emma nu voia sa accepte tocmai ce isi dorea si avea deja! Nu stia sa pretuiasca asta cu niciun chip...M.am intins o groaza cu povestitul Dar acum imi dau seama de mai multe lucruri. Chiar mi.a placut foarte mult.

Singurele poze pe care le am cu mine sunt cele de pe site Nu imi place sa ma pozez
Zori de zi- a doua parte

De vreo luna tot imi spun asta Si tot de atunci ma mentin.
Dar Lisey s.a recasatorit? Sau inca il mai iubeste pe Scott?
Sa incep cum ai terminat tu? Mi-a placut foarte mult.
Emma chiar si-a dat familia pe amanti si viata buna pe datarii, urat. Nu imi place modul in care a murit... dar ajunsa la disperare nici nu imi puteam inchipui ce va face. Ft frumoasa cartea! Ar trebui un film..?

Ia fa bine si te pozeaza ok? SA te mai vad si eu.

Lisey nu s-a recasatorit ( inca nu stiu ce va fi, sunt la pagina 333 din 600) dar parerea mea e ca nu o va face. Aseara am citit ca omul care a sunat-o si vroia tot ce i-a ramas de la SCott, a venit la ea acasa si a mutilat-o... Ii lasase un biletel ca, daca pana la ora 8 nu ii da tot ce are profesorului care e la randul lui amenintat de Zack Mcool( alias Dooley, nume adevarat) o omoara. Stii cum e la cartea asta? Are capitole prezent si capitole din trecut, povesteste intamplari din trecut,.. de acolo il cunoastem mai bine pe SCott. Chiar am ramas incremenita cum i-a povestit ei ca tatal sau ii mutila si a doua zi nu aveau nimic.. nicio cicatrice! Sau ca l-a omorat pe fratele lui la 14 ani si Scott intr-un final l-a omorat pe el... Chiar inainte sa se casatoreasca i-a spus ca el e nebun... si tot s-au casatorit! Pt ca il iubea ft mult... ti-am zis cum a murit el? Impuscat... si ea nu a putut evita asta si a omorat pe altul degeaba.
Sunt multe intamplari pe care nu le inteleg.. dar sora ei, Amanda incepe sa se asemene ft mult la comportament cu Scott... si asta ii da de banuit. Inca nu stiu ce varsta are ea daca Amanda are vreo 70?! Presupun ca 40-50 daca e cea mai mica si cu numele cel mai normal . Acum plec, dar iti mai povestesc altadata daca iti place!
__________________


Atunci când este dificil să înduri, poţi să înduri. Atunci când este imposibil să faci, este posibil să fie făcut."
Georgii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1972 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1455 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat